reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Mokkate brakowało tu Ciebie:tak:
Zaniedbałaś nas strasznie:crazy:

Liczymy na poprawę:happy:
Jak się miewają Twoje córeczki?

dziewczyny czy któraś z was wie czy poczta dalej strajkuje? jakoś niespecjalnie sie tym interesowałam ale teraz chcę zamówić prezent na dzień taty na allegro i nie wiem czy mam szukać tylko sprzedawcy z wysyłka kurierską:baffled:

dziewczyny czy któraś z was wie czy poczta dalej strajkuje? jakoś niespecjalnie sie tym interesowałam ale teraz chcę zamówić prezent na dzień taty na allegro i nie wiem czy mam szukać tylko sprzedawcy z wysyłka kurierską:baffled:
fionka też się nad tym zastanawiam, zamówiłam Matowi buty przez internet i nie mam pojęcia kiedy dojdą. Listonosza jakoś ostatnio nie widziałam, a i w skrzynkach sąsiadów też jakoś pusto:baffled:

każdy sprzedawca wyśle kurierem, tylko trzeba za to niestety płacić :(

dzięki dziewczyny;-)
wkurza mnie ta sytuacja strasznie , bo ja uwielbiam zakupy w necie, a teraz nie dosyć , że musze szukać sprzedawcy z opcją kurier, to jeszcze dwie zamówione przeze mnie rzeczy idą i dijść nie mogą ( tak ja twoje buty lolcia:baffled:)

Witajcie Kochane...

My nadal siedzimy nad Bałtykiem :) Mieliśmy wracać 7 lub 8 czerwca, ale stwierdziłam, że szkoda wyjeżdżać kiedy taka cudna pogoda - chmury nie widzieliśmy od dnia przyjazdu :)

Zostajemy więc, sama jeszcze nie wiem jak długo. Jak do tej pory nam się nie znudziło plażowanie. Szymon nawet zaczął chodzić do wody, chociaż jest lodowata. Z części jasnych zostały nam już tylko oczy, zęby, wnętrza dłoni i podeszwy stóp (o częściach zakrytych bielizną nie mówię ;) ). Poza tym jesteśmy w kolorze dobrej kawy :)

Pozdrawiamy serdecznie :)

reklama
Do góry