reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Zazdroszczę Wam tych przecen w dużych miastach. U nas z tym naprawdę krucho. Najczęściej w 5.10.15, a i po to muszę do Bielska gnać :(

reklama
Karolka - spoko to sięzgadujemy na lipiec. a co do bryczki - dziśbyły oględziny, w ciągu dwóch dni kosztorys. potem naprawa. tylko jest jeden prbolem - nie można malowac przy takich upałach. wrrrrrrrrrrrrrrra zastępcze może w przyszłym tygodniu.

Zmienię temat

właśnie skończyłam oglądać "Plac Zbawiciela"....i jestem chora dosłownie ...makabra ..ryczałam ...boże jak człowiek drugiemu może takie zło uczynić.....

karolkaz to życie, nawet nie zdajemy sobie sprawy ile takich smutnych historii dzieje się obok nas, ja po zobaczeniu tego filmu też byłam kilka dni chora

rzeczywiście jeden z prawdziwszych filmów polskich - tak realny, że aż boli - też ryczałam i też mi dał do myślenia!

reklama
Do góry