reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kinga jest na porodówce!!!!

trzymajcie kciuki aby szybko poszło- ma 4 cm rozwarcia i nieregularne skurcze.

reklama
hehehe kingus trzymam kciuki zeby dzis-piekna data DZIEN MATKI tylko zdaz kochana zdaz:-Dsprez sie do 24;-)

a ja testu nie kupilam apteke mijam szerokim lukiem-nie mam po drodze:-p
dzis mi nie w glowie tescik.............kacper ma wysoka temperature

a ty iwoszku masz czas na BB????no prosze w pelni uzalezniona:laugh2:

staram się zaglądać - młodego zabrał Piotr a młoda u mnie na kolanach - słuchamy Chambao na youtube ;-)

a poza tym MUSIAŁAM wam napisać o Kindze :-)

no to kinga szybkiego i bezbolesnego porodziku :-) no i fakt- dzien mamy to wymarzony dzien na taki prezencik :-) czekamy na wiesci :-)

iwosz
: a jak krzymus?nie jest zazdrosny?? no i jak ty sie kochana czujesz??

Kinga dzis najpiekn9iejszy dzien szybko wypychaj Martynke bedziesz miala najcudownieszy prezencik buziaki i tzrmamy kciuku aby poszlo szybciutko i bezbolesnie (prawie)

a ja od rana zbierałam się żeby napisać smska do Kingi :-D:-D:-D

Iwosz -donoś kochana na bieżąco i ucaluj Bognę - mamuśku podwójna

emcia gratuluję:tak:
kinga mam nadzieję,że mamusia dostała w dniu swojego święta najpiękniejszy z prezentów:tak:

reklama

iwosz
: a jak krzymus?nie jest zazdrosny?? no i jak ty sie kochana czujesz??

mlody póki co jest mocno nieznośny w takim normalnym funkcjonowaniu - ale "zwaliło" mu się dużo na glowę ostatnio i myślę,że tak odreagowuje...

jeśli chodzi o małą to pomaga jak umie, glaszcze ją po głowie, daje buziaki,chce prowadzić wózek- staramy się poświęcać mu dużo czasu - ale czasem i to jest za mało...

Bogna - jest słodka...zaczyna już mieć okresy aktywności kiedy rozgląda się dookoła swoimi mądrymi oczkami, poza tym dużo śpi...

ja mam się dobrze - dziś po raz pierwszy "siadła" mi psyche i się rozryczałam; ale tak to jest naprawdę dobrze...

Do góry