ivka76
Fanka BB :)
Dziękuję kaśka i czekam na Twoje info :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pytia zerknij na naszego bloga do działu Galeria własna Szymika, tam znajdziesz to, z czego my akurat korzystamy.
Zostalam okradziona przez intenrnetPrzez PayPal z ktorego kupowalam tylko kredyty na Skype ktos sciagnal nam z konta ponad $500 Na szczescie w pore sie zorentowalismy, zablokowalam karte i pieniadze wrocily na nasze konto, tyle ze dopiero po kilku dniach. Nie wiem jak to mozliwe, ale niedawno jak kupowlam kredyty zawiesil mi sie komputer w momencie wpisywania hasla i chyba akurat w tym czasie ktos szperal w naszym komputerze. W ogole jakis to wszytsko podejrzane, ktos za moje pieniadze wykonal 7 transakcji po $74 i kupil gry internetowe, firma ktora sprzedala wyglada na podejrzana i zmaieszna w cala ta sprawe, nie ma ani nr telefonu, kiedy udalo sie z nimi skontaktowa wyslali nam do wypelnienia forme w ktorej mamy podac wszytskie nr kont bankowych, wsyztskie swoje dane a zeby bylo smieszniej to ma to byc potwierdzone przez notariusza, chyba jakis naiwnych szukaja. Na szczescie juz po sprawie.