reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Jejku, ale deszczowy dzionek. Zaraz się ubierami i idziemy z Ł. do jego kolegi. Przynajmniej będzie trochę innych zabawek :-)

Moje Słoneczko zbuntowało się po ostatniej chorobie i nie chce spać w południe. Najważniejsze, że ładnie się bawi i nie płakusia, tzn. nie marudzi :-)

IVKA76 Faktycznie w zwykłym osiedlowym spożywczaku znalazłam książeczki dla 2-latka. Dziękuję za podpowiedź. Szkoda, że nie jesteśmy teraz we Wrocławiu, bo bym zapisała Ł. na takie ciekawe zajęcia.

W sumie Ł. przesypia w nocy ok. 11 godzin, a z tego co słyszałam 2-latek potrzebuje ok. 12 godzin snu na dobę. Stąd wniosek, że sen w nocy mu wystarcza ;-)

Wieczorem będą u nie dwie siostrzenice (4 i 6) - będzie wesoło.

Zostalam okradziona przez intenrnet:crazy:Przez PayPal z ktorego kupowalam tylko kredyty na Skype ktos sciagnal nam z konta ponad $500:crazy: Na szczescie w pore sie zorentowalismy, zablokowalam karte i pieniadze wrocily na nasze konto, tyle ze dopiero po kilku dniach. Nie wiem jak to mozliwe, ale niedawno jak kupowlam kredyty zawiesil mi sie komputer w momencie wpisywania hasla i chyba akurat w tym czasie ktos szperal w naszym komputerze. W ogole jakis to wszytsko podejrzane, ktos za moje pieniadze wykonal 7 transakcji po $74 i kupil gry internetowe, firma ktora sprzedala wyglada na podejrzana i zmaieszna w cala ta sprawe, nie ma ani nr telefonu, kiedy udalo sie z nimi skontaktowa wyslali nam do wypelnienia forme w ktorej mamy podac wszytskie nr kont bankowych, wsyztskie swoje dane a zeby bylo smieszniej to ma to byc potwierdzone przez notariusza, chyba jakis naiwnych szukaja. :crazy: Na szczescie juz po sprawie.

pytia zerknij na naszego bloga do działu Galeria własna Szymika, tam znajdziesz to, z czego my akurat korzystamy.

Piękny blog :) Pooglądałam wszystko i podziwiam postępy Szymusia i ciepliwość mamusi. Powiedz mi, jakie wydawnictwo wydaje te książeczki albo gdzie można je znaleźć.

Zostalam okradziona przez intenrnet:crazy:Przez PayPal z ktorego kupowalam tylko kredyty na Skype ktos sciagnal nam z konta ponad $500:crazy: Na szczescie w pore sie zorentowalismy, zablokowalam karte i pieniadze wrocily na nasze konto, tyle ze dopiero po kilku dniach. Nie wiem jak to mozliwe, ale niedawno jak kupowlam kredyty zawiesil mi sie komputer w momencie wpisywania hasla i chyba akurat w tym czasie ktos szperal w naszym komputerze. W ogole jakis to wszytsko podejrzane, ktos za moje pieniadze wykonal 7 transakcji po $74 i kupil gry internetowe, firma ktora sprzedala wyglada na podejrzana i zmaieszna w cala ta sprawe, nie ma ani nr telefonu, kiedy udalo sie z nimi skontaktowa wyslali nam do wypelnienia forme w ktorej mamy podac wszytskie nr kont bankowych, wsyztskie swoje dane a zeby bylo smieszniej to ma to byc potwierdzone przez notariusza, chyba jakis naiwnych szukaja. :crazy: Na szczescie juz po sprawie.

kasia ponad rok temu miłam identyczna sytuację...........w moim przypadku ktoś zapłacił kilkudziesieciu osobom za miesięczne używanie AOL....:szok::szok::crazy:...dobrze ze wszystko sie wyjasniło podobnie jak u Ciebie .......;-):-)

kati, tereska... jejku, brzmi groźnie. U nas w PL chyba policja nie poradziłaby sobie z takimi sytuacjami :baffled:

Dla mnie brzmi to niewiarygodnie, ze tak szybko ktoś zareagował i odzyskałyście pieniądze

reklama
Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Do góry