Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)
Wogóle to jakoś ostatnio żyję od urlopu do .....urlopu tylko czekam na kolejny dzień wolnyech ta praca.......
a na weekend to czekam jak na święto narodowe
ale Ty jesteś odważna koga! Podziwiam!!! Super taka wyprawa!ja równiez lolcia - ale to chyba zdrowy odruch - baaardzo lubię moją pracę i bez niej byłabym nieszczęśliwa, ale jakoś tak mam, że lubię ją maksymalnie 5 dni w tygodniu
urlop tez mi się już śni - planuję na wrzesień wyprawę małą do Maroka z mężem i Maksem oczywiście - ale na dziko, tak jak kiedyś bywało, a nie na wycieczkę z biura