reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
no własnie nie zamierzam :-) - jadę jutro na 3 dni do Białegostoku i ... strasznie się cieszę - mam mało zajęć ale tak głupio rozłożone na 3 dni, więc będę mieć czas dla siebie tylko i wyłącznie (no i dla Bogny poniekąd)- może to egoistyczne...ale teraz bardzo mi potrzebne :-)

a jak Krzymek znosi takie rozstania? kurczaki ja jakaś dziwna jestem - niecierpię Maksa zostawiać i on też strasznie to przeżywa - to chyba taka reakcja powiązana i może to wynika z tego że przez cały tydzień jestem w pracy - w następny weekend mam wyjazd szkoleniowy z pracy, obowiązkowy, no i oczywiście zamierzam nie jechać - oj będzie z tego dym:-(

Ja też nie lubię się rozstawać z Mateuszem oj nie. Wystarczy że nie widzę go przez jakieś 9 godzin dziennie.
Przedwczoraj nocował u moich rodziców, ale było pusto i cicho w domu :-(
Dlatego jak narazie staram sie unikać wszelkich delegacji służbowych jak ognia:ninja2:

uff Lolcia - to mnie pocieszyłaś, że nie tylko ja tak mam:rofl2: w robocie zamierzam powiedzieć, że Maks się rozchorował i z tego tytułu bezczelnie zrobić sobie jeszcze piątek wolny - że niby zostaję z nim w domu :-D:rofl2: (a tak naprawdę to przynajmniej pojadę z nim na bilans dwulatka i przeniosę go do lekarza, gdzieś bliżej nowego domu)

koga ja to nawet podpisałam dokument że do ukończenia przez moje dziecko czwartego roku życia nie zgadzam się na delegowanie poza stałe miejsce pracy:sorry2:

A z dodatkowym dniem wolnym dobry pomysł, spokojnie pójdziesz na bilans i będziesz miała UWAGA: cały weekend z Maksem i mężem:-)

Ja w czwartek biorę urlop i też idziemy na bilans:tak:
Wogóle to jakoś ostatnio żyję od urlopu do .....urlopu:-D tylko czekam na kolejny dzień wolny:dry:ech ta praca.......

a na weekend to czekam jak na święto narodowe:laugh2:

co do rozstan z dzieciaczkami to ja raz zostawilam Emi niby na 3dni po polecialam w czwartek po poludniu z PL do UK mialam rozmowe w piatek rano w niedziele rano mialam wracac do Polski ale odwolali moj lot i przesuneli dopiero na wtorek och myslalam ze umre z rozpaczy jak sie o tym dowiedziałam ale tak naprawde nie było tak źle, a jakie powitanie było cudne :-)

Wogóle to jakoś ostatnio żyję od urlopu do .....urlopu:-D tylko czekam na kolejny dzień wolny:dry:ech ta praca.......

a na weekend to czekam jak na święto narodowe:laugh2:

ja równiez lolcia - ale to chyba zdrowy odruch - baaardzo lubię moją pracę i bez niej byłabym nieszczęśliwa, ale jakoś tak mam, że lubię ją maksymalnie 5 dni w tygodniu:-D:-D:-D:-D

urlop tez mi się już śni - planuję na wrzesień wyprawę małą do Maroka z mężem i Maksem oczywiście - ale na dziko, tak jak kiedyś bywało, a nie na wycieczkę z biura :happy::happy::happy::happy::happy::happy:

ja równiez lolcia - ale to chyba zdrowy odruch - baaardzo lubię moją pracę i bez niej byłabym nieszczęśliwa, ale jakoś tak mam, że lubię ją maksymalnie 5 dni w tygodniu:-D:-D:-D:-D

urlop tez mi się już śni - planuję na wrzesień wyprawę małą do Maroka z mężem i Maksem oczywiście - ale na dziko, tak jak kiedyś bywało, a nie na wycieczkę z biura :happy::happy::happy::happy::happy::happy:
ale Ty jesteś odważna koga! Podziwiam!!! Super taka wyprawa!

ivka to ja będę się z tobą ciągnęła w ogonku dla mam mających tylko jedno szczęście:tak:
magdalena gratulacje:tak:
catherinka a tobie życzę aby wynik testu był taki jakiego pragniesz:tak:

reklama
Do góry