reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Po edit (Piotrku) przez ok 2 miesiące (jak skończyłam karmienie i zanim zaszłam) brałam jakies leki os psychiatry - seksuologa (podnoszące samopoczucie...)

jest mi trudno powiedzieć czy przyniosły efekt (krótko), ale Bartek począł sie cudem :)

myślałam o poddaniu sie hipnozie, może odkryli by co mnie tak blokuje...

reklama
Ahhh AniaM zazdroszcze, ja jednak mam caly czas problemy, paskudna blizna po nacieciu wszystko psuje:-(

Tez tak mialam, po drugiem porodzie sie "naprawilo" i nie czuje zadnego dyskomfortu i jest jak przed pierwsza ciaza. A co do libido to roznie, ogolnie to jestem zmeczona i troche sie boje ze wpadne i to mnie ciut blokuje. Zastanawialm sie nad spirala ale naczytalam sie roznosci i sie nie zdecyduje. Pigulek poki karmie to nie chce.

Hihi:-D:-D:-D

Osinko- ale mi drugi maluch nie przeszkadza, wiec hulaj dusza:-D:-D:-D

Felqua- ja tez mam ogromna paskudna ciagle czerwona blizne po cesarce. Lekarz mowil, ze zrobil sie bliznowiec i ze moge probowac kremow, ale ogolnie taka moja uroda, widac ze mam do tego tendencje. Natomiast jakos mi specjalnie nie przeszkadza, mojemu mezowi tez wiec nie widze problemu. Troche gorzej z wygladem mojego brzucha, ale dalam na luz- i odkad przestalam sie tym przejmowac to doznania sa o niebo lepsze niz te kiedy jeszcze mialam sliczny plaski brzuch:-)

IVKA, KASIA, MAGA Ja też do Was dołączam. Nie planuję 2. bobaska. Trochę sypię się fizycznie i chciałabym, żeby sił starczyło dla Ł. :rofl2:
Poza tym brak perspektyw na stały związek działa skutecznie antykoncepcyjnie :no:

Moja blizna po cc jest praktycznie niewidoczna. Po porodzie naświetlałam ją taką czerwoną lampką. Trafiłam na naprawdę dobrą lekarkę, blizna nie ma więcej jak 10 cm.

a jak Krzymek znosi takie rozstania? kurczaki ja jakaś dziwna jestem - niecierpię Maksa zostawiać i on też strasznie to przeżywa - to chyba taka reakcja powiązana i może to wynika z tego że przez cały tydzień jestem w pracy - w następny weekend mam wyjazd szkoleniowy z pracy, obowiązkowy, no i oczywiście zamierzam nie jechać - oj będzie z tego dym:-(

znosi dobrze - zostaje z Piotrkiem i ukochanymi dziadkami :-); tylko ja nie chodzę do pracy i w pozostałe dni jestem z nim prawie non stop...

idę czytać dalej...(ale naskrobałyście przez te 3 dni :-D)

Moja Ola jeszcze spi. Od 11. Moze dochodzi do zdrowia? Nie pisalam, ale poniewaz od czwartku byla non-stop temp. 40 stopni i skarzyla sie ze boli ja brzuszek, wczoraj pojechalismy najpierw do prywatnej kliniki, a potem do szpitala, bylismy tam prawie do polnocy! Zrobili jej badania, usg, nic niestety nie wyszlo, nie wiedza co sie dzieje. Dzis albo jutro mam powtorzyc badania moczu i krwi - bo pierwsze wyszly prawidlowo.

A ja zdazylam zrobic porzadki w ogrodku (mam cale 60 metrow zielenie:tak:), wyczesac psa, umyc podlogi, posprzatac kuchnie, wstawic pranie, byc z psami na dlugim spacerze, teraz zastanawim sie co jeszcze zrobic kiedy Ola spi.
Moze sie umaluje:-D
Mam nadzieje, ze kiedy sie obudzi juz nie bedzie temperatury.

reklama
Dziewczyny wasze blizny to pewnie nic w porownaniu z moimi rozstepami:-(przeszkadzaja mi bardzo wyglada to jakbym byla pocieta cala na brzuchu i nie tylko:szok:mam z tego powodu taki kompleks ze szok juz nie pamietam kiedy bylam na basenie wogole o basenie to jeszcze niedawno nie bylo mowy ale teraz w ramach schudniecia ide i zakladam stroj jednoczesciowy (a takich nie lubie) nie mam kiedy jechac te wtretne rozstepiska usunac:baffled:na dodatek na to trzeba czasu:zawstydzona/y:

Do góry