K
KingaP
Gość
Mam ciary jak czytam o siusiakach
I dziękuję za dziewczynkę i brak siusiaka ;-)
I dziękuję za dziewczynkę i brak siusiaka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Osinko jestem
Najpierw w ferie Ola zlapala rotawirusa, a przedwczoraj dostala jakiejs goraczki. Na szczescie juz przechodzi
Dzieki za pamiec kochana:-)
Sporo roboty ostatnio mialam i zero czasu na pisanie na BB.
Sylwik- juz lepiej dzieki bogu...moze przynajmniej naprawde odstawimy pieluchy bo od wczoraj ani jedna nie byla w uzyciu...
Violu- powiem Ci ze Jas mial juz jeden zabieg jako 2 miesieczne dziecko- lekarz nacial mu skorke i wtedy napletek sie zsuwal ,ale potem jakos zle sie to tam pozrastalo i nie dalismy rady zsuwac napletka a na sile sie balismy bo jeszcze moglibysmy cos zrobic nie tak...
A mam jeszcze pytanko do Ciebie - a jak Ty oceniasz wieksza roznice wieku miedzy rodzenstwem- tzn jak to jest u Ciebie, jak Corcia zareagowala na Antonia?