reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Aqua - od strony Cz-wy to masz wsumie jedną drogę czy pojedziesz do T.Gór czy do Dąborwy Górniczej. daj cynk gdzie się zdecydujesz - jak ozdrowiejemy to może też podjedziemy???

Ja tez z calego serca polecam Tarnowskie gory- chyba najlepszy aquapark na Slasku ( z tego co bylam i widzialam) nienajgorzej jest tez w Golebiewskim w Wisle tyle ze tylko w tygodniu bo przez weekend to ciezko...

przeniosłam samotne życzenia, te posty które były razem z treścią nieżyczeniowa pozostawiłam :)

wątek życzeniowy w takim razie podwieszę, żeby zawsze był na wierzchu :)

No no MamaBoo widac ze sie przejelas powrotem do Marcowek :-D

ja tez sie melduje, u nas niestety slabo z Karolkiem nadal, jutro ide do kontroli bo malo je i malo pije, nie chce aby sie odwodnil, jest slaby, a to juz 6 dni wiec mysle ze czas najwyzszy aby sie to pierunstwo skonczylo

Kasia jak tak troche ni z gruszki ni z pietruszki
przewalilam caly watek co tylko mozliwe szukalam tego twojego instruktora od aqua aerobiku i nic kurne chata ja mnie wiem czy to tylo na podpuche zes go nam pokazala :cool2::cool2::cool2: czy co , wodne zdjecia mialy byc :szok:

Ide Kasienko ide jutro, troche mam stres, bo tak naprawde to pierwszy raz jak Karolek jest chory, sa chwile ze nic po nim nie widac ale wiekszosc czasu to chcialby sie tulic tylko moj Robaczek maly:-(

reklama
Iza, duzo zdrowka dla Karolka.

My bylismy dzis na wizycie na 2 latka i doktor skierowal nas na badanie do specjalisty ds mowy.Zobaczymy co sie okaze po tej wizycie i dlaczego Patryk nie mowi. Tzn on mowi: Kasia, da, tata, nana (smoczek) w sumie 4 slowa:-(Czasem jeszcze mowi tatun (tata). Za to do perfekcji opanowal mowe ciala i gesty:-D

Do góry