reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Iwoszko, raczej nie, niestaty taka ma prace!
A co od przedszkola to jest to niepubliczne przedszkole i maja tam taka grupe dwulatkow:-) wiec fajnie bo maly nie bedzie odstawal wiekiem od kolegow z grupy:tak:

reklama
Witam wszystkich słonecznie!!

Serdeczne życzenia i gratulacje dla wszystkich jubilatow, jubilatek i tych, u ktorych nastapily zmianu zyciowe, nie nadążam za wami...

Agawa, gratuluje i zazdroszcze ze masz to juz za soba

izka, fajnie ze masz takie przedszkole, sama bym z checia wyslala swojego Kubasa gdzies, ale u nas nawet zlobka nie ma, wiec do przedszkola pojdzie najwczesniej za rok

Ja też już nie nadążam więc po prostu STO LAT DLA WSZYSTKICH MILUSIŃSKICH!!!!!
Cieszę się, że mnie jeszcze pamiętacie.
Iza my też Oskara wysyłamy do pzredszkola, ale dopiero od września. Boję się strasznie, bo we wrześniu 07 mieliśmy przygodę ze żłobkiem, ale musieliśmy go wypsiać , bo nam 5 tyg. pod rząd chorował..... Dlatego boję się jak to będzie z przedszkolem...

Izka - no to chylę czoła,że dajesz radę - ja nie jestem pewna czy byłabym na tyle silna aby wytrzymać takie rozłąki....ale nigdy nie musiałam, więc nie wiem...

ja byłam dziś na badaniach u mojej siostry, a Krzymek w tym czasie zwiedził z Piotrkiem ZOO (jest naprzeciwko szpitala) - strasznie mu się podobało :-); potem pomknęliśmy jeszcze na basen, więc pewnie padnie dziś jak 5 zł:-)

wypiłam to paskudztwo (glukozę) - cukrzycy ciążowej nie mam :-)

Dziewczyny - mam propozycję aby nie pisać życzeń na tym wątku - jest jeszcze jeden pt."Życzenia" i się dublują - więc może dla porządku wybierzmy jeden z nich aby składać maluchom gratulacje itd.???CO???

a ja dzis namówiłam mężula żeby zapakowac dzieci do auta i pojechac do parku, ale było ludzi! nie chciało mu sie no ale pojechał a ja sie ciesze, że ruszylismy gdziekolwiek tyłki;-)

to fajnie,że udało ci się namówić męża na mały wypad :-)

młodemu chyba przyśnił się szympans, którego przestraszył się w ZOO, bo mieliśmy półgodzinny płacz - koszmar senny - widać było,że młody ciągle śpi pomimo otwartych oczu, coś nam pokazywał, uciekał, chciał bić... mój biedny maluch... :-(udało nam się go w końcu uspokoić, ale resztę nocy chyba będzie spał z nami...

reklama
Mam pytanie do mamuś śląskich - gdzie mogę się wybrać z Kubasem na basen na terenie woj . śląskiego - tak żeby było fajnie - u nas nie ma takich rarytasów jak pływalnia na którą mogłabym zabrać młodego - jest basen na który ja bym nie miała odwagi iść a co dopiero z dzieckiem tam jest chyba sam chlorrrrr

Do góry