reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie.... Mam nadzieję, że tak. Teraz głównie "siedzę" na Mamusiach ze śląska, ale postanowiłam zerknąć do Was, bo kiedyś za starych czasów mnóstwo czasu spędziłam na marcówkach, w wielu sprawach mi ogromnie pomogłyście. Ale dosyć.
Co u nas ? Cóz : w grudniu wzięliśmy (w końcu) ślub, ja pracuję w MOPSie, R. na budowie, doba mogłaby mieć 48 godzin jak dla mnie, obecnie mam grypę i siedzę w domciu, no i przede wszystkim narszcie mamy stałe łącze....
Oskar wyróśł na dużego chłopca, zaczyna łaczyć po dwa - trzy słowa, uczymy się nocnikowania (z czym mamy niemały problem).
A ja widzę, że tu się sporo pozmieniało, dużo mamuś już spodziewa się drugiego dzxidziusia. Czego wszytskim gratluję !
Mam nadszieję, że znów mnie przyjmiecie....

reklama
agawa GRATULACJE!!!!
super, że już Po wracaj szybciutko do formy no i do nas:-)

kasiula buziaki dla Emilki:tak:

a u nas sie wyjaśniło, męża mojego do policjii nie przyjeli wiec nigdzie mi nie wyjedzie, no i z jednej strony ulga a z drugiej znowu myślenie co by tu zrobić żeby naszą sytuacje finansową poprawić...

Mamo Boo gratulacje!!]
ale Cie tu dawno nie było!

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA EMILKI, PATRYCZKA I TITKA- STO LAT!!
AGAWA- GRATULUJE!MamaBoo- bardzo sie ciesze ze znowu do nas zawitalas bo widzialam Cie na innych watkach i zastanawialm sie czemu nie piszesz z nami...

Mamooli- szkoda....a moze wlasnie nadarzy sie jeszcze lepsza oferta pracy i bez wyjazdow- trzymam kciuki!!

agawa GRATULACJE!!!
Emi,Patryk,Titek!!!-DLA WAS STO LAT!!!!
mamaboo
oczywiscie ze pamietamy,tobie gratuluje malzonka:tak:aj no zaniedbalas nas zaniedbalas-mam nadzieje ze nie uciekniesz

GRATULACJE DLA EMILKI, TITKA I PATRYKA

MamaBoo - super, że znowu do nas zawitałaś :) I wszystkiego dobrego w małżenskim stadle

A zapomnialam Wam powiedziec, od poniedzialku znow zostajemy z Lolkiem sami na 3 miechy :-( Na szczescie mam moja prace no i wyjazd na wakacje za 3 tygodnie;-) jakos dam rade. Oby Lolek trzemal sie dzielnie i aby Go nie bralo zadne takie swinstwo o jak teraz.
A i jeszcze jedno (cholircia jakas zakrecona jestem chyba) Karolek idzie do przedszkola od 1go kwietnia, ale sie ciesze ze sie udalo, ciekawa jestem jak to bedzie na poczatku. Na szczescie idzie do tego przedszkola gdzie chodzi cora od mojej Sis, ktora Karlo uwielbia wiec jakoby byly jakies klopociki to zawsze moze zejsc do niego i Go wesprzec:-D

reklama
Izka - a jest szansa,że twój mąż przestanie wyjeżdżac??
Przedszkole?dla dwulatka? - myslalam,ze do 3 rokużycia jest tylko żłobek... fajnie,że Karol będzie "wsparcie" :-)

Do góry