reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziewuszki samych cudownych chwil..i miłości z okazji Walentynek
i zamiast serduszek coś innego ..ale czerwonego
czerenie.gif

karolka a co mialas na myli cos czerwonego ?????????? jesli myslalas o tym co ja to obie jestemy zboczone i mamy kudlate mysli hihiih

reklama
Ale przecież ja nie napisałam, ze imię Martyna pochodzi od Marcina :baffled:

Po prostu nam się kojarzy i te dwa imiona są (dla nas!!!!) podobne do siebie i tyle

Viola- czyż nie piękne sa te wiśnie..??????..tak soczysta jest ta czerwień ...;-):tak::tak::-D:-D:-D:-D

a wiśnie są cudne... chociaż mi wyglądają na czereśnie, ale ja się nie znam :-)

na mnie czekają truskawki (ciekawe, czy o smaku truskawek ;-)). Wczoraj chciało mi się pokłócić (Rafał sie nie dał :baffled::-D) i rzuciłam hasło truskawki, wiec dziś dostałam :-D:-D:-D

reklama
Martynaimię żeńskie pochodzenia łacińskiego, żeńska forma imienia Marcin (łac. Martius). Oznacza ta, która jest związana z rzymskim bogiem wojny, Marsem. Błędnym skojarzeniem jest, że Martyna powstała od imienia Marta. Spotykana jest również forma Marcina. Na Zachodzie imię to występuje w formie Martina.

skopiowane z Wikipedii :-),ale poszukam jeszcze

Do góry