reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

JASIEŃKU- STO LAT!!!

Osinko-jaka Ty energia buchasz!!! Strasznie sie ciesze ze sie odezwalas i tak dobrze sobie radzicie!!!

Emciu- bardzo sie ciesze ze znowu jestes z nami.

Agawa-no faktycznie nie znasz dnia ani godziny--a my czekamy z Toba

A my rozchorowani, przeziebieni a ja dodatkowo mam problemy z dwunastnica, akurat jestem na etapie badan- zobaczymy co bedzie

reklama
JASIU STO LAT STO LAT OD ANTOSIA I CIOTECZKI VIOLIagawa pytsz jak bylo skarga jest juz w NFZ i u rzecznika praw pacjentaogolnie nie bylo zle ale opiek lekarska do luftu, przy czym dzieciaki chore przywizlam 4 dni wczesniej :(

Sto lat nasz pierwszy marcowy chłopaku :)
śpiewać Ci nie będę bo szkoda twoich uszu :p

jajku to oznacza że zaraz mój Bartek będzie świętował...
echh

czas leci jak szalony

Agawa oby szybko i bez bólu.

Oj dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków. Przyda się bo młody waży około 4 kg!!!:szok:JA mam go urodzć siłami natury.:no:JAk Go przenosze to bedzie pewnie z 4,5 kg ważył albo i lepiej tak ze wole nie :-) A niepokoje się bo Kamil o tej poże tzn terminie przychodził własnie na świat a u mnie teraz co?? ujście na palec i szyjka miękkotwarda wrrrrr:angry: NO cóż czekać trzeba!!!! MOze jutro w Walentynki albo w piątek się zdecyduje. Może jutro umyję okna ?? :-)

A to pech agawa:-D:-D mój też ma trzecią zmianę...a ja pretekstu w postaci brzuszka nie mam niestety;-)
ja też trzymam kciuki żeby poszło szybko i bezboleśnie:tak:

kasianka dzięki za życzenia. A ja chyba jutro go zgw. przed pracą. No co niech nie myśli że się będzie obijał. Mam nadzieję że Misiek wcześnie uśnie :-);-)

reklama
karolkaz dzięki śliczne - w to pierwsze to wierzę ale to drugie chyba troche bolesne musi byc :-);-)Ale tylko trochę :-)

Do góry