reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

agawa ja w desperacji wziełam sie za olej rycynowy... no i do dziś nie wiem czy to on pomógł ale jakieś dwie godziny po zaczeły mi sie pierwsze skurcze...

Emcia mocno Cie ściskam

Inkaa a Tobie zdrowia życze

no i STO LAT!!!! dla Jasieńka pytiowego:tak:

i w dniu dzisiejszym M I Ł O Ś C I życze Wam Kobietki

D U Ż O M I Ł O Ś C I ! !

reklama
Dziewczyny chcialam wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia WALENTYNKOWE!
-duzo duzo milosci i radosci zadowolenia z facetow i dzieciaczkow!
244.gif

Ja z Karolinką i Malutką (najprawdopodobniej Martynką :tak:) życzymy Jasiowi sto lat.

A Wam dobrego i uroczego dnia :-)

Dziewuszki samych cudownych chwil..i miłości z okazji Walentynek
i zamiast serduszek coś innego ..ale czerwonego
czerenie.gif

Kinga ładnie Martynka:tak:
no ale Kamilka jeszcze ładniej;-)

tak mi sie przypomniało, że mokkate tu dawno nie było

reklama
Mamooli, dzięki za sugestię :-)
Kamilka tez nam sie podoba, ale już w naszej rodzinie wystąpił jedna, więc nie będziemy się powtarzać. :tak:

A Martynkę Rafał zarządził, bo jemu zawsze podobało się męskie imię Marcin, więc nawiążemy do niego ;-)

A do Mokkate kiedyś mailowałam, u niej wszystko w porządku :-)

Do góry