reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witaj Emcia:-):tak::-)
fajnie ze sie odezwalas:-)
co do Twojego samopoczucia mowia ze co nas nie zabije to nas wzmocni wiec jestes teraz "silniejsza", wiec glowa do gory i wszystko bedzie dobrze a na pewno czas pomoze zapomniec wyciszyc emocje a taraz masz caly czas przy sobie meza i ukochana corke dla ktorej musisz miec usmiech na twarzy :tak:

Tak dawno Cie nie bylo ze teraz obowiazkowo musisz wrzucic jakies zdjecie

reklama
Emcia - usciski i buziaczki dla Ciebie :-D:tak::tak::tak:dzielna jestes ..i coraz bardziej silna ..poradzisz sobie i wszystko bedzie jak sobie wymarzyłaś zobaczysz

Emcia,trzymaj się...cóż więcej mogę napisać..:-(

Kinga
nie chcę zdjęcia:-):-) bynajmniej nie dlatego że Cię nie lubię;-) w przypadku dużego zdjęcia Giga pewnie by się zorientowała, że to nie jej ukochana babcia wita ją codziennie z monitorka:-D:-D

Emcia - miło,że już jesteś - bardzo często myślałam o Tobie - mam nadzieje, że teraz jest już chociaż troszeczke lpiej i że słoneczko dla Was zaświeci na stałe - buziaczki dla Ciebie i Elluni

Emcia- kiedys moja przyjaciólka (po dwóch poronieniach - w 20 i w 13 tyg) na moje pytanie czy się nie boi odpowiedziała,że zawsze już będzie się bać, ale to jej nie zabierze nadziei i nie powstrzyma przed próbowaniem - ma teraz fajowego synka :-)i planuje następnego bejbika w przyszłym roku - myślę,że i dla ciebie, dla was zaświeci wkrótce słońce...
ściskam mocno!!!

Emcia dobrze że jesteś, że wróciłaś do nas. Teraz może być tylko lepiej, jesteś silna, dzielna i masz śliczną córeczkę i wspaniałego męża. Całuski i mocne uściski

I my Ciebie, Emciu serdecznie witamy :-) Będzie dobrze zobaczysz! Ellunia wynagrodzi wszystkie smutki i troski, a pewnie niebawem inna promienna Istotka zagości pod Twoim serduszkiem - tego Ci z całego serca życzę!

reklama
I ja witam Cię Emciu serdecznie!

Koleżanka, o której pisze Iwosz w swoim poście - bardzo spodobało mi się jej podejście! Nic Ci nie może zabrać nadziei!!!

Buziaki i czekamy na fotki Elli :-)

Do góry