reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witaj Emcia:-):tak::-)
fajnie ze sie odezwalas:-)
co do Twojego samopoczucia mowia ze co nas nie zabije to nas wzmocni wiec jestes teraz "silniejsza", wiec glowa do gory i wszystko bedzie dobrze a na pewno czas pomoze zapomniec wyciszyc emocje a taraz masz caly czas przy sobie meza i ukochana corke dla ktorej musisz miec usmiech na twarzy :tak:

Tak dawno Cie nie bylo ze teraz obowiazkowo musisz wrzucic jakies zdjecie

reklama
Emcia - usciski i buziaczki dla Ciebie :-D:tak::tak::tak:dzielna jestes ..i coraz bardziej silna ..poradzisz sobie i wszystko bedzie jak sobie wymarzyłaś zobaczysz

Emcia,trzymaj się...cóż więcej mogę napisać..:-(

Kinga
nie chcę zdjęcia:-):-) bynajmniej nie dlatego że Cię nie lubię;-) w przypadku dużego zdjęcia Giga pewnie by się zorientowała, że to nie jej ukochana babcia wita ją codziennie z monitorka:-D:-D

Emcia - miło,że już jesteś - bardzo często myślałam o Tobie - mam nadzieje, że teraz jest już chociaż troszeczke lpiej i że słoneczko dla Was zaświeci na stałe - buziaczki dla Ciebie i Elluni

Emcia- kiedys moja przyjaciólka (po dwóch poronieniach - w 20 i w 13 tyg) na moje pytanie czy się nie boi odpowiedziała,że zawsze już będzie się bać, ale to jej nie zabierze nadziei i nie powstrzyma przed próbowaniem - ma teraz fajowego synka :-)i planuje następnego bejbika w przyszłym roku - myślę,że i dla ciebie, dla was zaświeci wkrótce słońce...
ściskam mocno!!!

Emcia dobrze że jesteś, że wróciłaś do nas. Teraz może być tylko lepiej, jesteś silna, dzielna i masz śliczną córeczkę i wspaniałego męża. Całuski i mocne uściski

I my Ciebie, Emciu serdecznie witamy :-) Będzie dobrze zobaczysz! Ellunia wynagrodzi wszystkie smutki i troski, a pewnie niebawem inna promienna Istotka zagości pod Twoim serduszkiem - tego Ci z całego serca życzę!

reklama
I ja witam Cię Emciu serdecznie!

Koleżanka, o której pisze Iwosz w swoim poście - bardzo spodobało mi się jej podejście! Nic Ci nie może zabrać nadziei!!!

Buziaki i czekamy na fotki Elli :-)

Do góry