reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Marlenka, duzo, duzo zdrowka.

Agawa1 Ty juz finiszujesz. Jak sie czujesz? Ostatnie dni sie strasznie ciagna, prawda?:-)Trzymam kciuki za latwy porod, za drugim razem jest szybciej.

reklama
oj Felqua - co za wpadka :zawstydzona/y: - tobie również wszystkiego najlepszego!!!!

jakoś rzadko myślę o was dziewczyny imiennie - częściej po nickach i potem wychodzą takie rzeczy :baffled::-)

uuu jakieś imprezy w śledzika imieninowe

sto lat

i nie balujcie za ostro - środek tygodnia (ja właśnie wróciłam z siedzonego śledzika)

Wszystkiego najlepszego KOGA I FELQUA.
13.gif

Późno już, ale jeszcze zdążę :-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ AGATKI!!! :-)

Marlenka, trzymaj się!!! Jakbyś mieszkała w Kraku to wpadłabym chociaż wyrzucić te Łukaszkowe "bomki"

Dziiieeeki!!!
Maggusia moje spoznione ale z calego serca zyczenia dla Ciebie!!! Wszystkiego naj kochana!!!

felqua, a ja sierota - na końcu pożyczę Ci dużo uśmiechu każdego dnia, radości z chłopaków i... domu :tak:

kasianka, gdyby Karola była starsza, to zamarłabym ze strachu, że ma przede mną jakieś tajemnice :-D:-D
jak chcesz, podeśle Ci na maila moje foto, żebyś mogła mieć je na tapecie :cool2::cool2::cool2:
nie odmawiaj, bo pomyślę, że mnie nie lubisz :-D:-D:-D:-D

felqu, koga WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZEGO, NIECH WAM SIE SPEŁNIAJĄ MARZENIA!!!
Marlenka, trzymaj sie kochana i szybko wracajcie do zdrowia, i dzwoń do kogo sie da niech wpadnie z pomocą i chociaż pampery wyniesie.. buziole!

reklama
Do góry