reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Marlenka, duzo, duzo zdrowka.

Agawa1 Ty juz finiszujesz. Jak sie czujesz? Ostatnie dni sie strasznie ciagna, prawda?:-)Trzymam kciuki za latwy porod, za drugim razem jest szybciej.

reklama
oj Felqua - co za wpadka :zawstydzona/y: - tobie również wszystkiego najlepszego!!!!

jakoś rzadko myślę o was dziewczyny imiennie - częściej po nickach i potem wychodzą takie rzeczy :baffled::-)

uuu jakieś imprezy w śledzika imieninowe

sto lat

i nie balujcie za ostro - środek tygodnia (ja właśnie wróciłam z siedzonego śledzika)

Wszystkiego najlepszego KOGA I FELQUA.
13.gif

Późno już, ale jeszcze zdążę :-)
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ AGATKI!!! :-)

Marlenka, trzymaj się!!! Jakbyś mieszkała w Kraku to wpadłabym chociaż wyrzucić te Łukaszkowe "bomki"

Dziiieeeki!!!
Maggusia moje spoznione ale z calego serca zyczenia dla Ciebie!!! Wszystkiego naj kochana!!!

felqua, a ja sierota - na końcu pożyczę Ci dużo uśmiechu każdego dnia, radości z chłopaków i... domu :tak:

kasianka, gdyby Karola była starsza, to zamarłabym ze strachu, że ma przede mną jakieś tajemnice :-D:-D
jak chcesz, podeśle Ci na maila moje foto, żebyś mogła mieć je na tapecie :cool2::cool2::cool2:
nie odmawiaj, bo pomyślę, że mnie nie lubisz :-D:-D:-D:-D

felqu, koga WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZEGO, NIECH WAM SIE SPEŁNIAJĄ MARZENIA!!!
Marlenka, trzymaj sie kochana i szybko wracajcie do zdrowia, i dzwoń do kogo sie da niech wpadnie z pomocą i chociaż pampery wyniesie.. buziole!

reklama
Do góry