reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kochane (felqua i koga) ja tez Wam zycze Wszystkiego Najlepszego:-)

A z innej beczki,
chce kupic Karolkowi puzzle na urodzinki, dodam ze Lolek jeszcze nigdy nie ukladal puzzli, no poza takimi dopasowywankami ksztaltow, mamuski ktorych dzieciaczki puzzluja;) poleccie mi cos fajnego prosze!!!

Dzieki

Zosia z puzzlami jest na bakier (Kazik miał 1,5 roku , jak załapał o co biega i to w takim tempie, że zaczął układać puzzle nie patrząc na obrazek, odwracał sobie je do góry nogami i układał po kształtach:-):-), jak go ktoś wtedy widział, to miał niezłe zdziwko:laugh2:
Za to Zosia śmiga z legusami, mamy całe pudło Lego Duplo, które kolekcjonujemy od 4 lat i regularnie dokupujmy kolejne zestawy. Są to klocki niezniszczalne i fajne jest to , że są kompatybilne z innymi legusami, np. Kazikowi kupujemy już te drobniejsze, ale spokojnie można je łączyć z lego duplo i on tak robi. Właściwie te klocki to podstawowa zabawka moich dzieci, codziennie po kilka godzin spędzają na budowaniu:tak::tak:

reklama
Kochane kobietki! Witam was goraco po tak dlugim czasie! Od listopada chyba nic nie pisalam, bo jakos po tym wszystkim nie moglam sie pozbirac... No i prawde powiedziawszy nadal nie moge:no: Wszyscy mi mowia, ze tak mialo byc, ze nie ma tego zlego, ze czas leczy rany... Niestety jesli to prawda to leczy bardzo powoli a czasem niestety rozdrapuja sie na nowo i caly cykl zaczyna sie od nowa. Chyba juz zwariowalam....:zawstydzona/y: Bogu tylko dziekuje za Elle!!!!! W tym miesiacu mozemy zaczac sie starac o dzidzie ale Ja juz sama nie wiem... Gdyby to sie mialo mi przytrafic jeszcze raz to na 100% w wariatkowie wyladuje... :-(
No ale to tyle narzekania pozatm wszystko ok, Ella zdrowa (odpukac) i rosnie jak na drozdzach:tak: Grzeczna taka jak byla i nadal sypia jak aniol (12h w nocy i 3h w dzien - HURRAAAA).
Mam nadzieje, ze u wszystkich wszystko w porzadku i dzieciaczki rosna zdrowo, i mamusie i przyszle mamusie maja sie dobrze:-):-) Niech mi ktoras koniecznie napisze kto jeszcze oczekuje maluszkow oprocz agawy i kingi! Buziaczki i usciski!!!:tak:;-)

Do góry