reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Azik - napisz jak możesz teraz do admina ..aby zdjąc mnie jako moderatora marcówek...a wstawić na wątek łódzki :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kinga - a mówiłaś że to takie mało absorbujące zajęcie to moderowanie:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

Azik- Przecież Ty jestes jeszcze moderatorem ...wiec w czym rzecz.:-D:-D:-D:-D.....

.....dzięki..ale nie chce już nawet łodzi ..dziękuję bardzo..serio serio..poprostu dziękuję

nie chce czekac na to az wybiora kogos na marcowych dziekuję

Azik- Przecież Ty jestes jeszcze moderatorem ...wiec w czym rzecz.:-D:-D:-D:-D.....

.....dzięki..ale nie chce już nawet łodzi ..dziękuję bardzo..serio serio..poprostu dziękuję

nie chce czekac na to az wybiora kogos na marcowych dziekuję

no trudno :(

ale mnie nie będzie..

tylko nie bedzie to natychmiastowe, admin to tez człowiek, i troszkę to trwa.

Myśle że skoro tak szybko się postarałaś i zrobiłaś mnie moderatorem ..to tak samo szybko zniknie napis moderator ..z góry dziekuję ...:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

aha, jak będziesz chciała coś tam kiedyś porobić dla ludków z forum (dla tych z Łodzi albo innych) to po prostu zgłoś to adminowi,

to taka uwaga do wszystkich :)

i moderowanie nie boli, pod warunkiem że chociaż 2-3 razy w tygodniu się zagląda.

reklama
jakoś "przeżyje" te 4 dni :-D:-D:-D:-D:-D

a tak na marginesie ..nie będziesz się na forum udzielać ..skoro mówisz ze Cię nie będzie;-):sorry2::sorry2:

Do góry