reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Kinga ja co prawda patrzę bez okularków :-D, ale moderatora widzę jednego - azik.

Co do częstego logowania - chyba nie ono jest miara odpowiednią do bycia moderatorem, bo np. ja tu jestem kilkanaście razy w ciągu dnia i rzadko nie ma mnie dłużej, ale czy z tej przyczyny powinnam być moderatorem.

Poza tym fajnie byłoby gdyby można go wybrać w drodze głosowania :-)

reklama
a ja w okularach :-D widze dwóch: Azik i Nenyah :tak:

czyli chyba oprócz Azik jest jeszcze ktoś, chociaż nam sie tu nie pojawia, ale może z ukrycia ,,, jak wielki brat :-D

Jasne, jeśli macie potrzebę wyborów, ok :tak:

Tylko to mi tu zakrawa na politykę :baffled: w złym tego słowa znaczeniu.

Azik., faktycznie nie powinnaś zrobić Karollki moderatorem bez jej wiedzy...
Mimo to, posty Karollki są dla mnie czasem baaardzo niejasne...

Jeśli dziewczyny się zgodzą, to może zrób ankietę z nickami dziewczyn, które logują się najczęściej. Ja chętnie bym się zgłosiła, bo to żaden problem, ale czasem faktycznie potrzeba być kilka razy w tygodniu na BB, ja przeważnie jestem, ale jednak zdarza się, że przez tydzien-dwa mnie nie ma.

wiesz ja wiem że nie powinnam i nie w tym problem (przynajmniej nie chodzi mi o to ze to Karolkę zirytowało, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego nie chciała być, aczkolwiek to mój własny problem :)

uważam że też nie zrobiłam nic niezgodnego z prywatnością, bo nikt jej nie prześwietlał tylko dodał opcje, a potem zabrał. a przynajmniej nie sadze byś np Ty zrobiła z tego aferę, tylko byś przeczytała moje wyjaśnienie i odniosła się do tego w sposób naturalny - zgadzam sie lub nie

Karolki\a mimo namów się nie zgodziła więc funkcja została wyłączona

to troszkę na odwrót ale nic w sumie takiego karygodnego, ani ujmującego ,ani obraźliwego (wręcz odwrotnie chyba)

no ale nie wyszło, żałuje :(

wiesz, ja naprawdę jestem człowiekiem, który ma uczucia i którego pewne sprawy bolą.

nie wiem czy jest potrzebne wybieranie, poprosiłam wczoraj o to by się zgłosiła chętna osoba (bo naprawdę nie sądziłam że Karolce to będzie ujma i odmówi)

Ty jesteś pierwsza, a że do tej roboty nikt się nie pacha, to mogę od razu zgłaszać, jak mi to potwierdzisz na Pw :) jak sie zgłosi ktoś jeszcze to nie będzie problem by równiez był moderatorem

bo nie ma konkurencji pomiędzy moderatorami, bo nie ma w czym.

No to ja rzeczywiście ślepa :-)

A z wyborami - może do tego wybranego przez nas moderatora nie byłoby pretensji w stylu "pani moderator, bo i tak pani wie lepiej"?

Ivka, zakładaj sondę, każdy może :)

ja tego nie zrobię bo mam nauczkę

i mi akurat nie zależy na wyborach - jakoś nie uważam nawet że musi być to jakaś szczególna osoba, tylko taka która chce.

jest chętna osoba i z chęcią ja zgłoszę, albo i sama sie zgłosi :)

bo ja już posta w sprawie Karolki puściłam

co do Wielkiego Brata, to mazdy dział ma jeszcze dodatkowo na wszystkie podfora moderatora, takiego w razie potrzeby. ale wydawało mi się że warto mieć swojego.

azik doskonale Cię rozumiem... Ale w końcu nie wiem czy Ty chcesz zrezygnować z moderowania czy jednak nie?

Jeśli jest taka potrzeba to również mogę zajmować się moderowaniem :-)

azik doskonale Cię rozumiem... Ale w końcu nie wiem czy Ty chcesz zrezygnować z moderowania czy jednak nie?

Jeśli jest taka potrzeba to również mogę zajmować się moderowaniem :-)

widzisz chce wziąć trochę na luz, bo mam za mało dystansu do pewnych spraw

po drugie drugi moderator a nawet trzeci to tylko łatwiejszy dostęp do pomocy, więc może być ich kilku

jedną z moich propozycji było by Karolka poczekała aż sie u mnie wyluźni (z gównie z pracą)

biorąc pod uwagę że BB to uzależnienie to pewnie na zawsze nie ucieknę

ja myślę,że moderatorów powinno być dwóch - jak jednemu coś się zadzieje i nie będzie mógł się pojawiać na forum to będzie wtedy drugi;

tak jak teraz - Azik ma ciężki czas w pracy to ten drugi zajmowałby się ewentualnymi problemami porządkowymi - a jak oboje mieliby (w sensie moderatorzy) czas to robiliby porządki wspólnie...

ja ewentualnie też mogę się zgłosić na kandydata :-)

Karolka ja za to w wielu Twoich postach znajdę słowa obrazy i oceny
naprawdę w wielu
nie trzeba daleko szukać ale np w wątku głównym wczorajszy post, w postępach -ostatnie posty

zapewne nie chcesz mówić nic złego - ale Ty to mówisz, i jak widać naprawdę tego nie widzisz, u Ciebie nawet nie jest to ukryte w tonie wypowiedzi, tylko jawnie napisane.

czepiasz sie tego że jestem nauczycielką
o tak, jak każdy nauczyciel mam niesamowity posłuch w szkole i wszyscy milkną gdy mnie widzą, to może czas przeczytać gazety, posłuchać wiadomości lub nawet poczytać watek belferski
i zwłaszcza ze pracuję z młodzieżą bez zasad - słuchają się mnie, nie dyskutują wręcz podziwiają...
codziennie spotykam sie (ja i pozostali nauczyciel również) z epitetami pod moim adresem, i Twoje uwagi nawet w 1% nie umywają sie do moich dzieciaków
ale tam pracuję z osobami zaburzonymi

jak już powiedziałam kiedyś tam wcześniej, zejdź z mojego zawodu - bo on nijak sie ma do mojej osoby i życia prywatnego

naprawdę skończmy ten temat

ja przyjęłam do wiadomości, że masz problem z tolerowaniem mojej osoby
i za każdym razem jak masz problem - bo uważasz że Cię niesprawiedliwie potraktowałam to powiedz to grzecznie jasno i najlepiej z dokładnym przykładem, bo dopiero teraz napisałaś co Cię zabolało, a nie mogłaś od razu?

ile razy mam słuchać od Ciebie, ze jestem taka i owaka? - to już jest ocena

masz prawo powiedzieć że uraził cię mój sposób wypowiedzi i co cię uraziło- ale poczytaj swoje posty - Ty po prostu od razu ruszyłaś z pazurami, po co?

co do moderator

nie chcesz być, w porządku, choć wydaje mi sie że jednak nie popełniłam przestępstwa żadnego ani moralnego ani innego, nie wynikłam w Twoją prywatność po prostu dość bezpośrednio Ci zaproponowałam być pomagała dziewczynom

odmówiłaś - sprawa załatwiona
chociaż mam nadzieje zauważyłaś że moderator to nie Bóg na forum i sama napis zupełnie niczego nie zmienia.

wiem, ze to dość bezpośredni sposób załatwiania sprawy ale jednak nie taki naganny

ostatni Twój tekst brzmiał - na rozkaz Pani Moderator (no wybacz co ma moja prośba o nie rozmawianie ze mną na gg z moderowaniem tego forum??)

Karolka nie wiem w którym poście o siusiaku wykazywałam moją wyższość? prezentując wiedzę jaką posiadam, moje opinie,

przestań za każdym razem usiłujesz sie dopatrzeć czegoś czego w nich nie ma

a jeśli chodzi o temat moich postów, zauważ że za każdym razem stoisz za tym również TY i rzadko kiedy to ja zaczynam temat

reklama
Do góry