Azik., faktycznie nie powinnaś zrobić Karollki moderatorem bez jej wiedzy...
Mimo to, posty Karollki są dla mnie czasem baaardzo niejasne...
Jeśli dziewczyny się zgodzą, to może zrób ankietę z nickami dziewczyn, które logują się najczęściej. Ja chętnie bym się zgłosiła, bo to żaden problem, ale czasem faktycznie potrzeba być kilka razy w tygodniu na BB, ja przeważnie jestem, ale jednak zdarza się, że przez tydzien-dwa mnie nie ma.
wiesz ja wiem że nie powinnam i nie w tym problem (przynajmniej nie chodzi mi o to ze to Karolkę zirytowało, aczkolwiek nie rozumiem dlaczego nie chciała być, aczkolwiek to mój własny problem
uważam że też nie zrobiłam nic niezgodnego z prywatnością, bo nikt jej nie prześwietlał tylko dodał opcje, a potem zabrał. a przynajmniej nie sadze byś np Ty zrobiła z tego aferę, tylko byś przeczytała moje wyjaśnienie i odniosła się do tego w sposób naturalny - zgadzam sie lub nie
Karolki\a mimo namów się nie zgodziła więc funkcja została wyłączona
to troszkę na odwrót ale nic w sumie takiego karygodnego, ani ujmującego ,ani obraźliwego (wręcz odwrotnie chyba)
no ale nie wyszło, żałuje
wiesz, ja naprawdę jestem człowiekiem, który ma uczucia i którego pewne sprawy bolą.
nie wiem czy jest potrzebne wybieranie, poprosiłam wczoraj o to by się zgłosiła chętna osoba (bo naprawdę nie sądziłam że Karolce to będzie ujma i odmówi)
Ty jesteś pierwsza, a że do tej roboty nikt się nie pacha, to mogę od razu zgłaszać, jak mi to potwierdzisz na Pw
jak sie zgłosi ktoś jeszcze to nie będzie problem by równiez był moderatorem
bo nie ma konkurencji pomiędzy moderatorami, bo nie ma w czym.