reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

jejku jestem po pierwszym praniu :)

i o nic nie musiałam sie martwic, takie małe rzeczy a cieszą

za to w pracach dostałam popalić - taki szybki sok na bardzo głęboką wodę dziś był :(

w jednej napiętrzyło się problemów dla pedagoga a w drugiej dziś rada (miała trwać 1 h trwała raptem 4h) i problem z pobiciem uczniów, normalnie od 8 do 18 w szkołach

to za te 3 tygodnie lenistwa :)

reklama
Karolka, nie zauważyłam Twojego posta, naprawdę pokrył sie z moim następnym...

nie musisz sie ze mną w ogóle porozumiewać

moderatorzy nie są w żaden sposób połączeni ze sobą

wystarczy że będziesz pomocna dla dziewczyn i tylko tyle

Karolka na to by odpowiedzieć dziewczynom raz na jakiś czas (w końcu wszystkie prawie lubisz) chyba znajdziesz chwilkę, albo podwiesić watek, lub go zdjąć...

jak zauważyłaś nie masz teraz mozliwości robienia cudów , tylko takie małe praktyczne organizacyjne sprawy - źle wybrałam zastępcę szkoda, widziałam że logujesz sie codziennie i nie sprawi ci problem reakcji na prośby dziewczyn, no cóż jak każdy człowiek możesz zrezygnowac

to która chętna??

bo ja naprawdę wymiękłam, a forum zostanie bez moderatora. jak któraś chętna to niech do mnie pisze na PW

jak byś sie jeszcze chciała zdecydować jednak to jak nie umiesz porozmawiać ze mną to porozmawiaj z agawa, pewnie Ci pomoże.

Azik- dziękuję nie jestem zainteresowana...dziekuję bardzo:-D:-D:-D:-D:-D..

chętnie ..ewentualnie wątek łódzkiego forum

szkoda, bo w końcu napisałam do admina, to poczekaj z pw do admina, napiszę jeden post by zdjąć Ciebie a żeby dali komu innemu (może sie ktoś zgłosi...)

ale to nie problem byś miała obydwa, to naprawdę nie jest dużo roboty, ja ja znowu zniknę bo przy 2,5 etatu nie wyrabiam...

może do czasu kiedy sie u mnie zwolni trochę??

reklama
Azik- jakoś nie specjalnie .....marcowych ...z racji konfliktu miedzy nami :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale naprawdę to nie ma nic wspólnego z moderowaniom, odpowiadasz na posty dziewczyn które mają prośbę, czasami wyjaśniasz jakiś problem techniczny (np z dostępem do fotek) podwieszasz watek na prośbę mamy jakiejś albo jak Ty uważasz

i w sumie nic więcej

moderator tutaj to tylko takie FAQ i łącznik z adminem, bo łatwiej gdy admin ma jedna - dwie osoby niż całe forum do rozmowy :)

Do góry