reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

viola będzie fajnie. mi to się marzy jakiś urlop, nawet z Igą;-);-)
na wakacjach nie byłam chyba z 9 lat :-( wiecznie jest coś pilniejszego i w czasie urlopu trzeba iść do jakiejś roboty...

reklama
Witam serdecznie wszystkie Mamusie! Ależ się tu pozmieniało...ale co się dziwić jak nie było mnie tu chyba z rok. Dużo mnie ominęło!!! GRATULUJĘ Wam wszystkim, które w między czasie doczekały się kolejnych pociech albo lada moment się doczekają:-) (nie będę wymieniać, bo mogę którąś pominąć)...........i fajnie tu zajrzeć po tak długim czasie i zobaczyć ja porosły nasze Bączki ;-)

Kinga od czego by tu zacząć.............? Ogólnie wszystko ok, Maciuś to straszny łobuziak;-) i gaduła. Właśnie weszliśmy w wiek odkrywania możliwości lingwistycznych i dziecinie buzia się nie zamyka, a mamunia szczęśliwa, bo nareszcie wie mniej więcej o co synkowi chodzi:-). I z nowości, to Maciejka ma pierwszą w życiu dziewczynę..... nazywa się Liwia, jest blondynką i muszę przyznać, że gust synek ma całkiem całkiem

Kinga mam szczery zamiar zaglądać regularnie!

Osinko musze zaznajomić się na nowo z obsługą forum i wrzócę jakieś aktualności :-)

dobra kochane, dzisiaj około 24-1 w nocy wyjeżdżamy... o ile ten mały szkodnik da nam sie do końca spakować :wściekła/y:

będziemy spać w Belgii u koleżanki, a następnego dnia pojedziemy dalej

trzymajcie kciuki!!

to już nie zmyłka :-D

reklama
Osinka powodzenia , szczęśliwej i spokojnej drogi , buziaki trzymajcie sie i mamy nadzieje do niedlugiego poczytania Ciebie , zdasz nam relacje co i jak a jak bedzie Ci tam źle to wracaj do nas

Do góry