reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

kasia :-D:-D:-D
osinka będzie dobrze!!! tyle trzymanych kciuków to nie może być inaczej! Ale rozumiem cię, bo ja się nie ruszam stąd właśnie ze strachu hmmm przed nowym, nieznanym a też kiedyś o wyjeździe myślałam ;)
iwosz - GRATULUJĘ !!!! dziewczynki :tak:
Rozumiem twoje obawy, niepokój - ja miałam takie uczucie jak się dowiedziałam, że będę mamą chłopczyka. Zawsze myślałam, że moge mieć tylko córeczkę i nawet za bardzo o synku nie myślałam ;) Cóż życie bywa przewrotne i teraz myślę, że z dziewczynką to bym sobie rady nie dała:-p Chłopak niesforny ale hmmm taki przewidywalny w miarę ;-):-D:-D:-D hahahaaa

reklama
i chyba nie ma takich humorów jak dziewczynka hihihi;-):-)

moja Agata wczoraj poszła spać o 20, to dzisiaj nam zrobiła pobudkę o 6 :baffled: a normalnie śpi do 9-9:30 ehhhhh idę sobie zrobić kawę :cool2:

i chyba nie ma takich humorów jak dziewczynka hihihi;-):-)

Osinka co ty mówisz ;-) Miłko taki humorzasty jak ja w czasie PMS (napięcia przedmiesiączkowego;-);-);-)). I do tego histeryk heheeee ;-) jak coś nie po jego myśli to..... jest gorąco ;)
Ale fakt ...minie sekunda, ochłonie i już usmiechnięty, szczęśliwy, można się bawić, przytulać.
... hmmm mi teraz dziewusia jakoś tak się wydaje delikatniejsza...

osinka trzymam kciuki za wyjazd!!!!mam nadzieje ze sie szybko odezwiesz:tak:i opowiesz co i jak.macie juz mieszkanko?ty masz prace juz tak?kurczaki nic nie wiem nie bylo mnie troszke:sorry2:
kasia:-D:-D:-D:-Ddobre dobre

Osinko-powodzenia!!!!

Iwosz-to super ze dziewuszka-mi tez marzy sie parka...jednak zawsze co cora to cora...gratuluje!

Wiola- my jezdzilismy do Dabek-latem super miejsce, sliczna plaza, niedaleko jezioro laczace sie z morzem, mozna dluuugo spacerowac. A centum pewnie sie rozbudowalo choc jak jest zima to pojecia nie mam.

reklama
Do góry