reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

kasia :-D:-D:-D
osinka będzie dobrze!!! tyle trzymanych kciuków to nie może być inaczej! Ale rozumiem cię, bo ja się nie ruszam stąd właśnie ze strachu hmmm przed nowym, nieznanym a też kiedyś o wyjeździe myślałam ;)
iwosz - GRATULUJĘ !!!! dziewczynki :tak:
Rozumiem twoje obawy, niepokój - ja miałam takie uczucie jak się dowiedziałam, że będę mamą chłopczyka. Zawsze myślałam, że moge mieć tylko córeczkę i nawet za bardzo o synku nie myślałam ;) Cóż życie bywa przewrotne i teraz myślę, że z dziewczynką to bym sobie rady nie dała:-p Chłopak niesforny ale hmmm taki przewidywalny w miarę ;-):-D:-D:-D hahahaaa

reklama
i chyba nie ma takich humorów jak dziewczynka hihihi;-):-)

moja Agata wczoraj poszła spać o 20, to dzisiaj nam zrobiła pobudkę o 6 :baffled: a normalnie śpi do 9-9:30 ehhhhh idę sobie zrobić kawę :cool2:

i chyba nie ma takich humorów jak dziewczynka hihihi;-):-)

Osinka co ty mówisz ;-) Miłko taki humorzasty jak ja w czasie PMS (napięcia przedmiesiączkowego;-);-);-)). I do tego histeryk heheeee ;-) jak coś nie po jego myśli to..... jest gorąco ;)
Ale fakt ...minie sekunda, ochłonie i już usmiechnięty, szczęśliwy, można się bawić, przytulać.
... hmmm mi teraz dziewusia jakoś tak się wydaje delikatniejsza...

osinka trzymam kciuki za wyjazd!!!!mam nadzieje ze sie szybko odezwiesz:tak:i opowiesz co i jak.macie juz mieszkanko?ty masz prace juz tak?kurczaki nic nie wiem nie bylo mnie troszke:sorry2:
kasia:-D:-D:-D:-Ddobre dobre

Osinko-powodzenia!!!!

Iwosz-to super ze dziewuszka-mi tez marzy sie parka...jednak zawsze co cora to cora...gratuluje!

Wiola- my jezdzilismy do Dabek-latem super miejsce, sliczna plaza, niedaleko jezioro laczace sie z morzem, mozna dluuugo spacerowac. A centum pewnie sie rozbudowalo choc jak jest zima to pojecia nie mam.

reklama
Do góry