reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Dzięki dziewczyny! :-)

Mamoli, a nie mówiłam :-) Na pewno samopoczucie po takiej fajnej imprezie się poprawiło :-)

U nas też było sympatycznie - byliśmy u siostry Marcina. I Filipek też się pochorwał - tzn. można tak powiedzieć, bo ma zapalenie jamy ustnej, tzn. pleśniawki, afty. Pierwszy raz coś takiego ma! Ale zwalam to na karb ząbkowania - idę mu kły i przez to zaczął pchać paluszki do buzi i coś mu się tam wdało. Ale już dziś zaczęliśmy pędzelkowanie i mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej!

Kurcze jakoś nie mam i weny i czasu i siły by pisać ale was codziennie czytam- uwierzycie ?? Pewnie nie!!
Życzę Wam w NOwym Roku spełnienia marzeń !!!!! Wszystkich !!!!Tychh bardziej i mniej realnych.
By życie rodzinne kwitło, znikły wszelkie problemy i abyście zawsze były uśmiechnięte, wypoczęte i piękne jak do tej pory a może i bardziej!!!!

JA też wszystkiego fajnego życzę. wczoraj podłączyli mi w końcu internet:-):-) nie nadrobię zaległości w czytaniu chyba nigdy...ale będę przynajmniej na bieżąco:-)

Drogi moje!
Szukam pralki :-) Stara nam się sypie :confused:
Byliśmy dziś w Media Markt, ale tam obsługa do d. Pan na nasze pytania odpowiadał tylko tak lub nie, był wyraźnie zmęczony :baffled:

Więc Was zapytam: jakie macie pralki (chodzi o firmę, ładowność i funkcje).
Zastanawiam się, czy 4,5 kg mi wystarczy. Ta, którą używamy teraz jest dla mnie nie do odgadnięcia, jaką ma ładowność, bo jest b. stara, z Niemieckiej wystawki, ale chodziła nam ponad 6 lat...

Pomożecie mi?

catherinka, a Wy jakiego Boscha macie? :cool2:

Kaśka, od przodu.

Zastanawiam się, bo fajnie i mało miejsca zajmują te 4,5 kg, Tylko czy one nie sa za małe?
Bo 5 kg jest 600 x 600, a te 4,5 kg 600X400, więc jakaś też oszczędność miejsca, a ładowność niewiele większa :baffled:

reklama
Kinga :-D:-D:-D Dobrą masz pamięć ;-) Tak, my jesteśmy monotematyczni, jeśli chodzi o markę :-D:-D:-D;-)Nasz model to MAXX 4, WFC 2066, 4kg. Myślałam, że 4kg to będzie mało (mamy oczywiście 40 lub 45 cm), ale jest ok - tymbardziej dla kogoś kto nie ma suszarni tylko jest ograniczony wieszaniem prania na suszarce pokojowej :-D Mamy ją odkąd Filip był malutki i jestem zadowolona, zarówno z pojemności jak i funkcjonalności. No może oprócz braku funkcji "stania w wodzie" - moja mama ma to w swojej pralce, że jak wypierze i popłucze to przed odwirowaniem trzyma pranie w wodzie dopóki użytkownik nie przekręci programatora - przydaje się kiedy ktoś ma sklerozę jak ja :-D i zapomina, że nastawił pranie :-D:-D:-D bo ubrania się po prostu nie mną. Aha i ma wyświetlacz czasu, kiedyś myślałam, że to nie potrzebne, ale odkąd mam to w pralce i zmywarce - podoba mi się, bo wiem ile jeszcze będzie chodzić i mogę sobie coś zaplanować. Pralkę mamy od wiosny 2005 i chodzi bez zarzutu.

Pralka mojej mamy też jest fajna i nic od kilku lat jej nie było - ma Indesit.

Do góry