reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
witajcie moje droge o rok starsze ,o rok madrzejsze i o rok piekniejsze bo jak ktos powiedzial im starsze wino tym lepsze wino tak chyba tez jest z kobietami a moze ja jeszczepijana jestem:confused::confused::confused::-D:-D:-D

Catherinka- to super ze miedzy Wami bardzo dobrze....ciesze się bardzo ....a powiedz jak Wigilia ..raczej jak tesciowa u Was na wigilii się zachowywała?

U nas Sylwester ok ...Kuba wprawdzie pracował ale tylko do 2 ..wiec szampana wypilismy ...ja siedziałam z Antkiem w domku ..przyjechała do nas moja mama...było super...Antos zasnął tak ok 22,30....fajerwerki go nawet nieobudziły ....spał grzeczniutko do godz 9 ..

Catherinka - cieszę się,że wszystko ok :-)

A teraz powiedzcie mi moje drogie, wykształcone mamy - jak mam napisać ankietę do pracy magisterskiej???? Czy są gdzieś jakieś książki na ten temat?? Chciałabym już coś zacząć robić w tym kierunku (choć samo pisanie to dopiero za rok), bo muszę prosić szef o zgodę na przeprowadzenie "badań" na oddziale i chcę mieć co mu pokazać :baffled: Do marca muszę złożyć temat - już go mam... tylko ankiety brak...

witajcie w Nowym Roku:-)

Iwosz niestety nie pomoge...

catherinka super , ze się poprawiło i oby tak dalej:tak:

ja dopiero dzisiaj w miare przytomna, na balu bylismy prawie do 5, wybawilismy sie za wszystkie czasy, było super:tak: teraz szykujemy sie na weselicho 26 stycznia:-)

a z mniej przyjemnych rzeczy, dzieci troche przeziebione, ale dzis nie udało mi się zarejstrować, moze jutro w końcu sie uda lekarza odwiedzić, no i Michał jedzie do tej policji, zobaczymy co dalej...

kaśka no i jak było na rynku? ja byłam raz i nigdy wiecej:no: bo przemarzłam i cała w mokra od szampana byłam i jakoś nie wspominam za dobrze, za duzo chamstwa..

Mamaoli - lux było, wiadomo żule wszędzie się znajdą. ja lubię takie imprezki. przed wyjazdem skoczyliśy w standardowe miejsce na kebabka i ciepła herbatkę.

Witamy w Nowym Roku!

Catherinka - naprawdę bardzo się cieszę. Jakoś tak czułam, że wszystko się Wam poukłada. Trzymam kciuki, żeby tak dalej.

reklama
hejka laseczki nie poczytam co u was bo czasu brak urlop cudny aktualnie jestesmy na sylwestrowym tygodniu w wiśle śnieg saneczki kominek och pieknie jest zyc nie umierać :tak::-)za 2 tygodnie niecale wracamy do londynu az mi sie płakać chce ale coz zrobic zycie:baffled: pozdrawiam was serdecznie kochanieńkie jak tylko wrócę do szarej rzeczywistosci to i forum wroci w łaski :tak::-p

Do góry