reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

Wczoraj na ten wyjzad do Egiptu kupilam Oli szmaciaki Befado (nie bede jej przeciez na tydzien kupowac sandalkow) - rozmiar 20 i sa za duze :-D Jesienne Bartki ma w rozmiarze 21 (okolo 1 cm za duze), zimowe Bartki wersja sympatex kupilam jej w rozmiarze 22, raczej spokojnie starcza na cala zime :-)

Wczoraj Ola samodzielnie rozwiazala wszystkie zadania z Gratki Trzylatka (znacie te ksiazeczki?), ja tylko czytalam instrukcje:-):-):-)

AniaM, wiem, że nie za bardzo powinno się nosić buty po kimś, ale mogę Ci dać sandałki ze skóry - rozmiar 21 (chyba, zatarł się) po Agatce. Sandałki nie są mocno zniszczone!!!

reklama
młody ma kapciochy w rozmiarze 23, jesienne butki Bartka 24, a zimowe pewnie kupimy na początku grudnia - w rozmiarze 25. nogę ma chyba po mamusi ;-)

Bartek w przeciwieństwie do brata nie ma nogi po tatusiu - zimówki tylko 23, Piotrek w swoją druga zimę nosił 25 !

zamówiłam już w outlecie dla Piotrka tylko 29 !!(pocieszające jest to że w wiosenno jesiennych chodził od maja - 28 rozmiar - może mu noga już przystanęła) a dla Bartka 23 :)

AniaM - ja także moge Ci zaproponować sandałki w rozmiarze 20 na rzepy lub buty z Zary tzw. wodniczki- z delikatnego materiału ..można je nosić na basenie myśle że te do Egiptu byłyby ok...w ładnym turkusowym kolorku..( te sa nowe ...Antek miał je może ze 4 razy na sobie ...jak jeszcze nie chodził) gdybyś była zainteresowana daj znać na priva

My mamy domowe sandałki 22, ale musimy wybrać się po nowe, bo powoli nóżka rośnie. Buciki na zewnątrz też mamy 22. Zimowych jeszcze nie mamy - ostatnio chorował to nie wychodziliśmy, myślę, że wybierzemy się w weekend i będzie to pewnie conajmniej 23.

reklama
Osinka, Karolkaz- dzieki ale juz nie zdaze, jutro z samego rana wyjazd. Jesli w ogole pojade, bo paskudnie pozarlam sie (znowu!!!) z moim mezem. w:wściekła/y:rrr:wściekła/y:

Do góry