reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

AniaM ma nadzieje, ze się pogodzicie i wyjazd będzie, kurcze ale zazdroszcze!

Maks ma zimówki rozmiar 23 ale obawiam się, ze trzeba będzie kupić większe

Jakiś czas temu powyciągałam kombinezony i czapki ale nie myślałam, ze tak szybko się zima zrobi. Maks już dawno na porządnym spacerze nie był, może jak mężuś z pracy wróci to go wezmę chociaż na chwile na ten śnieg:-)

reklama
Osinka, Karolkaz- dzieki ale juz nie zdaze, jutro z samego rana wyjazd. Jesli w ogole pojade, bo paskudnie pozarlam sie (znowu!!!) z moim mezem. w:wściekła/y:rrr:wściekła/y:

Szkoda, że wcześniej nie dałaś znać! :-)
Jedż i spędź miło czas z teściami, a mężem nie przejmuj się!!! ;-)
i rób dużo zdjęć!!! potem pochwalisz się na bb ;-);-);-);-)

Dobra, przepadlo, jade:szok: SPakowalam sie juz, pobudka o 5 rano, ale jakos nie moge zasnac. Zaszalalam i kupilam Oli kilka takich swietnych ksiazeczek z magnesami - zeby miala zajecie podczas lotu . Szczegolnie jedna mi sie podoba- na kazdej stronie inny zawod a dziecko doczepia magnesowe akcesoria pasujace do danego zawodu (np. muzykowi gitare, itp.)
Generalnie dziwnie sie czuje, bo nie mam ani grosza przy duszy:no: Wiec bede totalnie zalezna od tesciow:no: Dobrzy to calkiem ludzie, ale jednak milej jest jak czlowiek jest choc troche niezalezny.
Ale co tam. Chowam humory i postaram sie zrelaksowac. Ale juz wczoraj cala noc snily mi sie samoloty i za waskie (i do tego dziurawe, jak nasze drogi) pasy startowe:szok:
Mamooli trzymaj sie kochana :-DObiecalam sobie ze jak wygram w totka to funduje ci wakacje :-D Czasem ludzie wygrywaja, wiec badzmy obie dobrej mysli:-D
Osinko- ucz sie ucz pilnie:-)
Wszystkie sie trzymajcie, depresji nie dawajcie i trzymajcie za mnie kciuki, bo inaczej bede was straszyc;-) :-D

AniaM nic Ci się nie stanie!! nie bój się lotu! uczę się uczę :-) czekam na telefon i boję się:szok::szok::szok:;-)
baw się dobrze!!!

przyzwyczajaj się do latania, bo z pewnością przyjedziesz do mnie:-D

AniaM Miłego pobytu noi szczęśliwego lotu
ja tez juz odliczam dni bo za 28dni lecimy po PL
Osinko powodzenia i cierpliwosci w czekaniu na telefon

AniaM - cudownego wypoczynku Ci życzymy....:-):-D

Viola- ciepła woda z morza w słoiczku ...raczej by po drodze nieco ostygła hehehe ;-):cool2::-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry