reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

dziewczyny, a ja mam ogromna prośbę... niedługo będziemy rozliczać się z podatku w urzędzie skarbowym... jeśli nie macie nic w planach podarujcie proszę 1% Patrykowi...
to mój sąsiad, rodzice są naprawdę super, mają ciężką sytuację finansową + chory na autyzm Patryk
z góry dziękuję!!! :-)

a tutaj proszę link:
Fundacja Dzieciom
Kapral Patryk

reklama
mam pytanko do dziewczyn znających sie na kompach :tak::confused:
mam jakas dziwna grafike zdjec nie wiem dlaczego jak mam zdjecia na kompie sa sliczne a jak wrzuce je na bloga albo ogladam na bb mam jakies dziwne zamazane:confused:co to powoduje wie ktoras z was nie wydaje mi sie ze przegladarka mam mozille i zawsze na innych kompach byla ok :dry:

Kasiu moze jak zmniejszasz zdjecia taca one na "wartosci", sproboj przy zmniejszaniu zwrocic uwage na kompresje (jak masz taka opcje). Czasem tak sie dzieje ze zdjecia po zmniejszeniu sa niewyrazna, zamazane.

Cześć Dziewczyny!

Stęskniłam sie za Wami, ale mam taki sajgon, że nie wyrabiam. Ciągnę półtorej etatu w szkole , wychowawstwo i kończę studia podyplomowe...
Mam nadzieję, że jeszcze pamiętacie mnie i Jaśka ;)
Więc pokrótce powiem, co u nas. Jaś rozwija się świetnie, jest przekochany, coraz więcej umie, jest bardzo pogodny i żywiołowy. Od poniedziałku odzwyczajamy się od smoczka, który sam (za namową tatusia) wyrzucił do kosza. Nocki są więc trochę ciężkie, ale mam nadzieję, że przetrwamy.
Pozdrawiam wszystkie mamusie marcowe i ich urocze pociechy :)

PYTIA miło ze pomimo tylu zajec jednak o nas pamietasz i zajzałas :) buziaczki dla Was
IZKA tylko ze u innych osob na innych kompach widac je ładnie:dry:sama nie wiem

reklama
zrobiłam sobie test.....Nadia podobna do mnie w 17 % do tatusia zdecydowanie mniej ...wszystko wskazuje na to ze Nadusia to totalny misz-masz i ma swoja urode :-):-):-)

Do góry