reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

A nam wyszedł test 50% na 50% ...:-D:tak::-);-)także Antos jest po połowie do każdego z nas podobny

Pytia- a ja własnie się ostatnio zastanawiałm co u Ciebie ...jak milo Cie znowu słyszec

reklama
Witam was wszytskie!

J aostatnio kompeltnie czasu nie mam w watkach nie moge sie polapac dzis wielkie sprzatanie pranie itd itp
Brianek zabkuje ciagle pieluszki trzeba zmieniac marudzi wielka radosc ostatnio mu sprawiaja kinder jajka niespopdzianki!:-)trzesie jajem je czekolade a pozniej zachwyt z zabawki:happy:najlepiej jeszcze jak jest autko.
Przeziebienie minelo HURA!
W poniedzialek jedziemy do Londynu po paszport tymczasowy dla Brianka juz mam stracha jak to wszytsko pojdzie chcialabym zeby bylo gladko bo mieszkamy dosc daleko od Londynu:sorry2:
Po za tym jeszcze dzis trzeba zdjecia malemu zrobic a ja zastanawiam sie jak one maja wygladac podobmo wieksza glowka ma byc i z przodu.
Musze mykac kochanienkie bo maly broji na calego juz zdazyl mi wylac szampon na dywan:szok:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

dziewczyny mam do was pytanie

jaki rozmiar buta nosza wasze dzieci???
kupilam lenie suer sandalki - super fity za kupe kasy mimo ze po przecenie i kupilam je z mysla o wieosie - lecie, na poczatku wrzesnia i sa dobre na teraz :wściekła/y::no:
przynajmniej nie musze kolejnych domowych kupowac a i tak do tej pory chodzila w sandalkach po domu

ale jestem w szoku - ona chyba bedzie miala ze dwa metry wzrostu - nosi teraz buty nr 24/25 !!!!!!
ecco 24, timberlandy 25, pumy 24 a clarksy 6/5 - 7 :szok::szok:

Kasiulla, Agatka ma kapcie 22 rozmiar, ale już za 2-3 tygodnie muszę kupić większe, kozaczki kupiliśmy 23 rozmiar - na całą zimę nie starczą z pewnością

Wczoraj na ten wyjzad do Egiptu kupilam Oli szmaciaki Befado (nie bede jej przeciez na tydzien kupowac sandalkow) - rozmiar 20 i sa za duze :-D Jesienne Bartki ma w rozmiarze 21 (okolo 1 cm za duze), zimowe Bartki wersja sympatex kupilam jej w rozmiarze 22, raczej spokojnie starcza na cala zime :-)

Wczoraj Ola samodzielnie rozwiazala wszystkie zadania z Gratki Trzylatka (znacie te ksiazeczki?), ja tylko czytalam instrukcje:-):-):-)

Antek teraz ma 22 ..Bartki Zimowe 22 i Elefanten Goretex także 22 ...i mam chyba wrażenie że nie starcza do końca sezonu..jemu strasznie w ciagu 1 miesiąca urosła noga o jeden rozmiar :szok::szok:

Tylko szczerze mówiąc wielkość stopy nie idzie w parze zez wzrostem ..mój Kuba jest bardzo wysoki ..a zarówno stopy i rece ma raczej mniejsze ...nie stosunkowo do wzrostu

reklama
Do góry