reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Ja idę z małą jutro...bardzo cieszy mnie fakt, że to jest już ostatnie szczepienie przez najbliższy rok....(chyba , ze o czymś zapomniałm...:-))

jeżeli nie robisz jakiś ekstra penumo i menigo i innych ti masz luz do ok 4 roku zycia - przynajmniej ja nie kojarzę by Piotrek był od 16/18 miesiaca na coś szczepiony

reklama
cholibka - to i my się musimy wybrać... po ostatnim szczepieniu (na odrę, świnkę i różyczkę) i reakcji małego, wcale mi sie nie chce lecieć na kolejne szczepienie :baffled:

szkoda,że Krzymek nie jest taki samodzielny jak Maks :-D

my w piątek idziemy zaszczepić Maksa no i Kamile też musimy a Ola ma coś dziwnego pod stopą i tez bym chciała , żeby to lekarz zobaczył...
Kurcze i Maksio od jakiegoś czasu na nowo się drapie i jakieś wysypki koło szyi mu się pojawiają.:-(Musimy zapytać, czy w jego wieku można już testy zrobić..
pewnie są długie terminy i jak dostaniemy skierowanie to sobie poczekamy...
no mam nadzieję, że da się państwowo...

dużo zdrówka Agatce zycze

Marlenka Ale ładne oczka masz w podpisie
pewnie Łukaszkowe:-)

cholibka - to i my się musimy wybrać... po ostatnim szczepieniu (na odrę, świnkę i różyczkę) i reakcji małego, wcale mi sie nie chce lecieć na kolejne szczepienie

Iwosz, Patryk tez bardzo odchorowal szczepienie na odre, swinke rozyczke wlacznie z temperatura 40,7 i wysypka.

W srode zaszczepiony na 18 miesiecy i jest ok. Tez sie balam reakcji na kolejna szczepionke.

no to powiedzcie mi teraz czy ta bledzizna obok kreski kontrolnej oznacza, że Krzesimir bedzie miał rodzeństwo???????? (test robiłam godzinę temu):baffled:

testwm7.jpg

reklama
Iwosz- hmmmmmm....:confused:..... dla pewności powtórzyłabym za kilka dni.
A co było zaraz po zrobieniu? Bo po kilku godzinach wynik już może się zmienić...

Do góry