reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
kurcze ja nie pomyślałam o tym usg 3d :(
a jestem już 21-22tydz wiec zamin znajde odpowiedniego ginka
to juz bedzie za późno, szkoda

kasiula matula nie bedzie za pozno,dzwonilam drugi raz i powiedzial ze robi sie je 21-30 tyg,wiec sie sprez bo chyba warto,taka fajowa pamiatka jak za 20 lat moje dzidzi obejrzy siebie film pt. "u mamusi w brzuszku"

A ja co chwila sie przebieram raz w to raz w to raz w tamto juz chyba ze 20 razy,na glowe dostaje ;D,chce jakos piknie wygladac

Jestem...nie wiem co się działo ale nie dostaję powiadomień z forum...i nic do mnie nie dociera...
U mnie wszystko OK

Dziś zaczynam już 6 miesiąc...ale fajnie

Pozdrawiam Was serdecznie

ANIK78 pisze:
Żona pisze:
tak, teraz juz w miare dobrze, spadlam ze schodow na uczelni, i rzepke mam wybita, wsadzili mi noge w gips i jestem uziemion:(

Bardzo nam przykro :(, mężem się nie martw, bo pewnie jeszcze dzisiaj przyleci do Ciebie z kwiatami :)

chyba nie przyleci..poklocilismy sie juz kilka dni temu, od tego czasu nawet nie nie odzewal, w miedzyczasie bylam u gina, to zawet sie malutka nie zainteresowal, czy wszystko w porzadku:(

Żona to ja Ci bardzo współczuje...bo mój to ze mną na wszystkie wizyty chodzi do ginka...a nawet jak ma służbę 24 godzinną to szuka zastępstwa i leci razem ze mną...

Mam nadzieje ,że jednak będzie dobrze

reklama
zona a moze ty sie odezwij...........czasem trzeba isc na ugode w tej sytuacji jak jest dzidzius w brzuszku to tym bardziej maz nie powinien sie unosic honorem mimo wszystko w jakikolwiek sposob bys go nie urazila to nie powinien tak postapic.......odezwij sie pierwsza i porozmawiajcie bo tylko rozmowa moze tu pomoc

Do góry