reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny :)
Ja nie w temacie, bo dłuuugo mnie nie było (chroniczny brak czasu na wszystko, niestety). Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie ;) ?
Bo ja myślami to z wami każdego dnia !

reklama
pytia oczywiscie ze pamietamy:tak: ja mimo ze siedze z kacprem w domu to mam coraz mniej czasu na bb a o zrobieniu czegokolwiek dla siebie moge tylko pomarzyc

Pytio-super ze sie odezwalas bo juz sie martwilam co z Wami!
A ja jakos nie moge sie pozbierac-bardzo czekalismy na dziecko znajomych ktore mialo sie urodzic na poczatku czerwca- i niestety w piatek zabrali znajoma do szpitala-pekl pecherz owodniowy , dziecko zmarlo-a lekarze walczyli o zycie matki. Nie wiem czy ona bedzie w stanie przez to przejsc tak strasznie czekala na Malucha! Boze juz miala wszystko przygotowane-pokoik, lozeczko, ubranka...tak sie cieszyla! Normalnie az lzy mi sie cisna do oczu!

Mi takze bardzo bedzie brakowac i Ivki76 i AniaM-mam nadzieje ze zmienia zdanie i wroca na forum. Bedzie naprawdo pusto bez nich .

Felqua- współczuje z powodu Twojej znajomej....co za cios....:-( czemu tak się dzieje ludziom którzy tak wyczekują na malucha tak mocno ...o boże wielki żal....:-(

Witajcie,
odzywam się znów po przerwie (choć w czytaniu jestem na bieżąco) - bardzo dziękuję wszystkim, którzy pod moim adresem kierowali takie ciepłe słowa, jakie mogłam przeczytać.

Cieszy mnie bardzo, że chociaż części z Was zależy żebym znów na forum wróciła (tzn. zaczęła pisać w Marcowych Mamach, bo na forum jestem). Niestety nie mogę zapewnić, że do tego dojdzie, bo straciłam ochotę do pisania, dzielenia się poglądami, doświadczeniami czy też posiadaną wiedzą.
Moją niechęć pogłębiła sytuacja z AniaM, bo ja sama nigdy w życiu nie odebrałam żadnego z jej postów jako przemądrzałego, a jedynie jako dogłębną analizę danego tematu.

Jestem w stałym kontakcie z kilkoma dziewczynami na gg i powiem szczerze, że bardzo sobie ten kontakt cenię. Jeśli więc któraś z Was nadal chce utrzymywać ze mną znajomość serdecznie zapraszam na gg.

Nie zrozumcie mnie źle - moja decyzja nie wynika ze złośliwości ani też z demonstracji swoich poglądów - ja się po prostu zaczęłam źle tutaj czuć i tyle. Tak jak już pisałam wcześniej - na forum jestem i czytam co się dzieje u Marcowych Mam i ich Maluszków, ale nadal podtrzymuję decyzję o ciszy ze swoimi postami.

A propos forum podjęłam jeszcze jedną decyzję - z wątku zdjęciowego usunęłam wszystkie fotki Szymona i nowych już zamieszczać nie będę. Jeśli którąś z Was to uraziło to bardzo proszę azik o zabranie mi dostępu do tego wątku.

To chyba wszystko, co chciałam Wam powiedzieć. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe słowa, które tutaj mogłam na swój temat przeczytać. Pozdrawiam...

Felqua - szok, z tą twoją znajomą, naprawdę straszne! Trudno sobie wyobrazić nawet, co ona przeżywa!!!

Ivka - smutno tu będzie bez ciebie :( Buziaki ogromne dla Szymusia!

Nawet nie wiem jak ja pocieszyc...chyba po prostu ja przytule bo slow mi brak.
Ivka- strasznie mi zal ze nie bedziesz pisala na forum i nie zamieszczala fotek zawsze usmiechnietego Szymka- malo jest tak kreatywnych osob jak Ty-zawsze swietne pomysly i swietne wykonanie!
AniaM takze bedzie mi bardzo brakowalo-zawsze nadawala kolorytu rozmowom.

reklama
Z innej beczki- kilka dni temu bylismy w ogromnym centrum handlowym tu na Wegrzech-same super marki- Zara, Dolce&Gabbana, H&M a pomiedzy nimi- nie ustepujac superowym markom zachodnim w niczym nasz polski Reserved ! Ahh az mnie duma rozpierala. Takze niezle radzi sobie tu nasz Zelmer, czy firmy cukiernicze, nawet wszystkie kaszki dla maluchow sa produkowane w Polsce.

Do góry