Azik- ja w swoim życiu trafiłam na wspaniałych pedagogów....którzy z pasją wykładali swą wiedzę....i z przykrością stwierdzam że ten typ nauczyciela jest na wymarciu......
to nie chodzi o to że ja chciałam komus dopiec...ale jeśli jedna osoba do drugiej wali z grubej rury w każdym niemal poście ...i między słowami chce udowodnic że jest myślącym inaczej...a rozmówca odczuwa że ktoś jest przemądrzały....to co ma poradzić.....nie moge tego ogarnąc...jak ktos po kim jedzie ...mówiąc czego to on nie wie........to druga osoba ma pełne prawo odczuwać ją jako przemądrzałą....
teraz przykład:::tylko przykład....gdybym ja jakieś marcóweczce mówiła w każdym poście że ja wiem lepiej i że moja informacja jest najważniejsza i dawała do zrozumienia w treści postów ...że jest myśłącą inaczej...to byście mnie zglanowały.......a tej dziewczynie przyznały racje że nazwała mnie przemądrzałą....gdyby mnie ktoś nazwał przemądrzała ....gwarantuje nikt by nawet tego tematu nie rozdmuchał...więc czemu to tak działa
A o obrażaniu .....
czemu wszyscy uważają że ja kogoś obraziłam...a jak mnie ktoś w postach lekceważy to jest dobrze......
Nie miałam zamiaru nikogo obrazić..........miałam dobre chęci....jeśli kogos uraziłam to przepraszam......:-(
pisząc że Ci pedagodzy są na wymarciu - już nas obrażasz - to moje odczucie - aczkolwiek nie przejmuję sie Twoimi słowami, juz w większości po prostu Twoje komentarze po mnie spływają - tego się nauczyłam, i nie tylko Twoje komentarze - więc to nie jest żadny przytyk do Ciebie
dobre chęci - piszac że ktoś jest przemądrzały, hmmm, nop to w tym przypadku świetnie rzuca się w oczy hasło - że dobrymy chęciami piekło wybrukowane...
a ztego co zauważyłam to Ania pisała do ciebie i Ty do niej, więc nic dziwnego że posty były skierowane do Ciebie, bo to były odpowiedzi na Twoje posty - zagalopowałyscie się obydwie - i wina lezy po każdej ze stron, ale bo co słowa negatywnie wartosciujące osoby sie w tych postach znalazły to ja nie wiem - tylko tego nie wiem
a co do tego że wszyscy na Ciebie najezdżają bo coś napisałaś, o ile zdazyłam doczytac, to dużo dziewczyn Ci na PW przyklaskiwało - (paskudna przywara, przyznam, zakrawa odrobinę na fałsz)
ja wiem że tematy sa trudne, alu już pisałam przy wczesniejszych sprawach - niedokończone są gorsze niż przegadane do końca - o ile nikt nikogo nie obraża - to moim zdaniem nie powinno być problemu
ja już piosałam kiedyć że posty AniM są inne - ale trzeba sie do tego przyzwyczaić, Twoje posty Karolka - też są inne, dlatego napisałam że po mnie spływaja aluzje w postach - bo znam styl pisania piszących, gdyby tak jak Ty Karolka, napisała post np Kasiulla - pewnie czułabym, sie zaniepokojona- bo to by znaczyło że coś jest nie tak, ale w Twoim wykonaniu - to norma. tak samo jak moje posty - większośc już sie przyzwyczaiła że wale prosto z mostu.
jest nas tu dużo, i chyba zdazyłysmy się poznać, wiadomo kto jak pisze, wiadomo że każdy ma gorszy dzień - ja nie zauważyłam zbyt wielu aluzji że w sumie większość z nas (nie tylko Karolka) musiałaby być myśląca inaczej (a jest) w postach Ani.
a nawiast (a jest) odnosi się do tego, że rzeczywiście myślimy w wielu żywieniowych kwestiach inaczej niż aniaM - co nikomu nie szkodzi - więc ja jestem myśląca inaczej niż AniaM na pewno
i ja prosze bo to już zkrawa o śmiesność - może w podpisie napiszmy sobie
przepraszam, jak kogoś uraziłam, brrrr - staje sie to nudne i w żaden sposób nie przynoszące nic dobrego
ja lubie forum na którym można wyrażać swoje myśli, moge powiedzieć że Karolki posty, Karoli posty sa dla mnie obraźliwe, że opinie AniM są dla mnie dziwne, ale nie że Karolka jest glupia, a Ania M przemądrzała - to jest baaardzo wielka różnica, i mówienie za plecami - jak w przedszkolu - to jest chyba wada której u nikogo nie potrafię znieść, poobgadujemy na PW, a nja forum będzie głupio- słodko
Twoje zachowanie było be, a nie Ty jesteś be - tak się mówi do dziecka - prawda, do dorosłych również.
musiałmam to powiedzieć, ja nie potrafię pzrejśc nad niedokończonymi sprawami - zaglądam coraz żadziej, głoweni z powodu braku czasu, ale i tak wyszukuję info które mi sie przydaje i będę zagladać pewnie jeszcze długo, mimo wszystko