reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Mnie też wyszła dziewczynka. Co ciekawe, w lutowym wątku misia podał inną "magiczną" metodę i wg. niej też wychodzi dziewczynka. No coż, zobaczymy. Zawsze zabawnie troszkę pospekulować :)

reklama
hm wychodzi mi coreczka,a ja mam czuja na syna,tak pol zartem pol serio ;)
sprawdzilam moje dzieci i wychodzi dawid dziewczynka i marynia chlopiec hihihi ;D

oj dziewczyny czasem wpadam na watek lipcowek jedna po drugiej sie rozsypuja,no coz kochane byle do
wiosny,wtedy my bedziemy sie rozdwajac.
jejku doczekac sie nie moge!

hi,hi
zmiana terminu:)nie wytrzymałam i poszłam wczesniej do gina, a moj nowy termin to 1 marca:)hihi, wiec prosze o zmiane pytia:))

trzymajcie sie cieplutko:)

Anik ja jak narazie nic poza folikiem i zelazem nie biore, moj gin. stwierdzil ze nie ma takiej potrzeby, teraz tylko witaminki na wzmocnienie bo chorobka mnie dopadla,
a jak u Ciebie??bierzesz cos??

reklama
Anik super te stronki z maleństwami! Dzięki. :) A co do lekarstw to tylko folik, co do witamin Pan G. stwierdził, że witaminki na razie w naturalnej postaci! :D Pozdrawiam wszystkie Mamusie i Maleństwa.AgulaP

Do góry