Przeczytałam poprzednie wpisy, jak zawsze wiele ich
AniaForever - czy już wszystko w porządku? Wystraszyłam się, uważaj na siebie i ten ciśnieniomierz będzie chyba dobrym pomysłem. A swoją drogą Maja silna dziewuszka - dobrze, że się nie wystraszyła.
Anneprzypominam Panią Basie str 949, Kobieta nigdy nie mówi ile ma lat, na ile wygląda ;-), w końcu my lutówki mamy coś wspólnego - oczekiwanie na nasz upragniony luty i tu nie liczy się wiek ani za młody ani za stary!!! Tu się integrujemy
! Moja chrzestna miała 41 lat jak urodziła kolejne dziecko, które było młodsze od jej wnuka i nikomu to nie przeszkadzało
Marga82wiem co czujesz bo ja też zdecydowałam się na dom, kupiliśmy działkę, chcieliśmy budować ale zaczęły się kłopoty finansowe, też bym chciała mieć swój własny mały kącik - nawet mieszkanko 35 m, ale jeszcze na to poczekamy zwłaszcza, że mąż od 2 m-cy szuka pracy no bo poprzednią stracił jak to tłumaczą kryzys!
A co do imienia ja mam taki sam dylemat jeśli chodzi o imię dla dziewczynki tylko ja nie mogę się zdecydować między 3 imionami .
Gibagegratuluje synka !!!
Co do porannych bólów brzuszka też je mam, zwłaszcza dolne partie, wtedy własnie dłużej leże sobie w łóżku.