reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kobitki uciekam z pracy i jadę do szkoły się kształcić:-p A tak serio załatwic formalności a popołudniu dopiero wykłady:confused2: Jak wrócę to się zamelduje;-) Miłego dnia Kobitki:-D

reklama
A stoisz jak upoledzona na srodku sklepu i zastanawiasz sie po co tam przyszlas?? :D

Taa i zawsze jak już wchodze do domu i przekręcam klucz to mi ise przypomina co jeszcze mialam kupić...

Ja też zawsze byłam nauczona że przed USG mam siusiu robić żeby pęcherz nie przeszkadzał :)Ej Aguś ale ty szybka jesteś jak ładnie zrobiłaś swojego glitterka brawoooo piękny ten Olek ;)

A mi tłumaczył, że jak jest pełny ten pecherz to pochłania fale i dzieciak niewyraźny wychodzi...

Patryś spokojnego dnia życzę kochana :) cmok cmok

Ja też uciekam, chyba czas znów coś wrzucić na ząbek :) Potem jeszcze trochę poleżę i idę na miasto szukać płaszczyka na jesień i zimę :) buźki dla Was pipki moje wy ukochane :) baaaaaaj

to ja juz nie wiem jak to z ta woda jest....co lekarz to inaczej chociaz ewychodzi ze to tutaj jacys chorzy sa i inne zwyczaje maja..grrrrr

DZIEKUJE!!!!!!!!

No a co do brzuszka...to ja mam takie wrazenie ze mi zaraz odpadnie...no jakbym kule do kregli polknela tak mi ciazy... i czasami jak kichne albo sie zle przekrece w nocy to mam taki bol w brzuchu jakby mi sie skora rozrywala....ale pewnie miesnie mi sie rozciagaja...haha
Znachorka a co ja mam zrobic mi to juz tasma clakiem(i maszynka)sie przepalily bo jak nadrabiam to tych stron mam tyle haha:p

jak kaszle to potem mnie tak w brzuchu ciągnie jakby mnie ktoś kopnął

Witam brzuchatki!

A ja dopiero wstałam, oglądałam sobie Dzień dobry TVN pokazywali takie fajne chusty dla mam, które karmią piersią a często przebywają w miejscach publicznych - minus , że droga ale taką można zrobić z zwykłej chusty :)

A tera wracam nadrobić zaległości w czytaniu.

Witam brzuchatki!

A ja dopiero wstałam, oglądałam sobie Dzień dobry TVN pokazywali takie fajne chusty dla mam, które karmią piersią a często przebywają w miejscach publicznych - minus , że droga ale taką można zrobić z zwykłej chusty :)

A tera wracam nadrobić zaległości w czytaniu.

Witam Was
Też to widziałam, widziałam na żywo taką chustę - moja kuzynka która mieszka za granicą taką miała. Fajna sprawa, no ale droga - 89 zł + przesyłka za kawałek materiału.

Gibaga - gratuluję synka!!!!
i
siunab- gratuluję córeczki!!!
copy.png
favicon.ico

Ostatnia edycja:
bry :-)

Ale Wy jesteście. W mordę musiałam godzinę siedzieć i nadrabiać wczorajsze zaległości...

Przeczytałam wszystko, ale tyle tego było że już nie pamiętam co komu miałam odpisać.

Póki co będę chwilę na bieżąco to będę pisać :-)

Miłego dzionka kochaniutkie

reklama
Do góry