reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja już siedze z farba na głowie :-D:-D:-D mam dzisiaj wyjatkową ochote na upiększanie sie ... i taką samą na szklaneczkę dobrej whiskey z lodem ... albo ginu z tonikiem ... Zła jestem niezmiernie ... :confused2: Ja to chyba już na porodówke każe sobie zamiast kwiatów przynieść whiskacza ...

tez ogladalam DD TVN i widzialam ten fartuszek...i powiem Wam, ze zamierzam sobie sama takie cos uszyc...bo 90 zl za takie cos to stanowczo za drogo...

Ja będę szukać na Allegro :-)

CHUSTA od narodzin ZIELONA I POMARAŃCZOWA!!! (748918023) - Aukcje internetowe Allegro

Chusta nosidełko KIESZONKA-dla początkujących ! (749520595) - Aukcje internetowe Allegro

poza tym można trafić na używaną za małe pieniądze.
Ja szyć nie umiem więc się do tego nie zabieram jak nie muszę :-p

Ja już siedze z farba na głowie :-D:-D:-D mam dzisiaj wyjatkową ochote na upiększanie sie ... i taką samą na szklaneczkę dobrej whiskey z lodem ... albo ginu z tonikiem ... Zła jestem niezmiernie ... :confused2: Ja to chyba już na porodówke każe sobie zamiast kwiatów przynieść whiskacza ...

ja wczorja miałam cały dzień smak, a na koniec mezu do obiadu sobie piwko machnął... nie jesteś sama :)

a ja nie mogłam spać, tzn drzemałam z pobudkami od 24 do 4 a potem nic... brzuch mnie bolał już zgłupiałam kiedy boli, kiedy burzy, kiedy mały kopie a kiedy mam skurcze już nic nie wiem i do lutego nic nie chcę więcej wiedzieć... i jeszcze się z mężem pokłóciłam, bo on nie rozumie, tzn chce pomóc i się martwi i czasem sam oczekuje pocieszenie ale sorry ale to ja czuje ból i kopanie a jak nie czuje kopania to jeszcze gorzej i ogólnie ejstem przerażona i przewrażliwiona i rozdrażniona (Duphaston może na to wpływać?w końcu to progesteron..
) a teraz wzięłam Fenoterol i się modlę by nie mieć tych wszystkich skutków ubocznych...

:-p:cool2:
No i jak po fenoterylu się czujesz? Kochana pewnie sie bardzo denerwujesz jak maleństwo nie daje znaku życia (też to miałam, ale nasze maleństwa nie moga cały czas kopać). Pewnie Cię boli brzuch nie po duphastonie, ale przez to że masz ranę w brzuszku. Leż jak najwięcej i miej dobre myśli - ja wierze że bedzie ok.

A mnie te chusty wcale nei kręcą.
Ja też jakoś tak bez wielkiego entuzjazmu do tego podchodzę. Jak znam siebie to nawet gdybym coś takiego miała, to pamiętałabym żeby to zabrać góra 2 razy, a zwykle przypominałoby mi się jak trzeba dziecko nakarmić, więc wolę od razu założyć że można sobie pieluszkę w razie czego przyrzucić. Może to nie jest jakoś zajebiście eleganckie, ale swoją funkcję spełni i cycki zasłoni.

reklama
Do góry