reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Esch, dorotka - a wy znowu/już ciężarówki? :szok: Ja muszę do wakacji czekać na starania żeby nam się finansowo unormowało bo jak na razie cinko :zawstydzona/y: Ale Karola jak na razie jest takim mamutem że aż się boję jej zazdrości - jak M chce mnie przytulić to go ode mnie odpycha i mówi "moja mama!!" i się tuli do mnie. Ale po za tym na pytanie czy chce mieć siostrzyczkę albo braciszka mówi że tak, tylko nie w smak jej idzie jak jej mówimy ze jak będzie miała rodzeństwo to będzie się musiała podzielić mamusią z braciszkiem albo siostrzyczką - robi taką minę że masakra :-D:-D aż się boję mieć drugie :zawstydzona/y:

reklama
ja również staje do raportu :tak::tak:

nadal w dwupaku:dry:

mały już w kanale rodnym, ale możemy urodzić dziś, jutro albo za 4 tyg :shocked2:
ponoć wazy około 4kilo... j anie wiem jak ja urodzę takiego gigancika :shocked2:

kolejną wizytę mam wyznaczoną na za tydzień w piątek (05 luty), a potem na 24 lutego na ew.wywołanie ;-)

Hej dziewczyny ! Jestem tu nowa i bardzo mi zależy na waszej opinii...Z mężem staramy się już o bobaska 15miesięcy :hmm: i po owulacji (ok. 15.01) jak nigdy odczuwałam nie ból ale dziwne ciągnięcie w podbrzuszu,pieczenie-kucie jajników piersi nie były nabrzmiałe, bolesne jak zawsze. W końcu dostałam plamienia (27.01) które trwało 2 dni i na ten drugi dzień plamienia piersi zaczęły rosnąć i dokuczać co trwa do dziś. A co dziwne temperatura w pochwie (mierzona o 4:30) nie spada od czasu owulacji - 37.0. jak myślicie czy to może być ciąża? :sad: nie chce narazie kupywać testu, bo sie boje ponownego rozczarowania..Jeszcze dodam ze miewam zawroty głowy, i o 15h mam bardzo ociężałe powieki..
Z góry dzięki.. :zawstydzona/y:

Hej dziewczyny ! Jestem tu nowa i bardzo mi zależy na waszej opinii...Z mężem staramy się już o bobaska 15miesięcy :hmm: i po owulacji (ok. 15.01) jak nigdy odczuwałam nie ból ale dziwne ciągnięcie w podbrzuszu,pieczenie-kucie jajników piersi nie były nabrzmiałe, bolesne jak zawsze. W końcu dostałam plamienia (27.01) które trwało 2 dni i na ten drugi dzień plamienia piersi zaczęły rosnąć i dokuczać co trwa do dziś. A co dziwne temperatura w pochwie (mierzona o 4:30) nie spada od czasu owulacji - 37.0. jak myślicie czy to może być ciąża? :sad: nie chce narazie kupywać testu, bo sie boje ponownego rozczarowania..Jeszcze dodam ze miewam zawroty głowy, i o 15h mam bardzo ociężałe powieki..
Z góry dzięki.. :zawstydzona/y:

Mi się wydaje że to jest ciąża bynajmniej wszystko na to wskazuje i tępka jest także wysoka ale radziłabym zrobic test i wtedy będziesz miała odpowiedz a co ma byc to będzie także bądz dobrej myśli i zrób test.Koniecznie daj znac jaki wynik(jesli zrobisz test oczywiście);-)
Pozdrawiam

Nie chcesz zrobić testu , ale my mamy znać odpowiedź czy jesteś w ciąży?
Niestety my tego nie wiemy. Możesz dla pewności zrobic betę a nie zwykły test.

reklama
Dokładnie dziewczyny mają racje,my nie znamy odpowiedzi a żeby ją poznac musisz zrobic test albo bętę co da Ci 100% odpowiedzi.
Na forum jest tu nie jedna dziewczyna która nie raz była rozczarowana widząc jedną kreskę ale próbują dalej,nie tracą nadziei także bądź dzielna.
Powodzenia!

Do góry