fckathy
Fanka BB :)
Ja prowadzę teraz w LuxmedzieTo właśnie w Krakowie w luxmed jest kilku fajnych lekarzy z super opiniami, zapisałam się wstępnie, ale do innej lekarki. Ty też prowadzisz w luxmed?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja prowadzę teraz w LuxmedzieTo właśnie w Krakowie w luxmed jest kilku fajnych lekarzy z super opiniami, zapisałam się wstępnie, ale do innej lekarki. Ty też prowadzisz w luxmed?
ciekawe czy u Ciebie też się ktoś dowali, że nie prowadza ciazy z ivf ;>To właśnie w Krakowie w luxmed jest kilku fajnych lekarzy z super opiniami, zapisałam się wstępnie, ale do innej lekarki. Ty też prowadzisz w luxmed?
Pisałaś ostatnio, że robisz prenatalne w luxmed i gdzieś poza luxmed, kto ci wystawił skierowanie na prenatalne na NFZ? Lekarz z kliniki? Jestem na tak wczesnym etapie, ale czuję się jak dziecko błądzące we mgleJa prowadzę teraz w Luxmedzie
Bardzo jestem ciekawa, zobaczymy co będą mówić jak pójdęciekawe czy u Ciebie też się ktoś dowali, że nie prowadza ciazy z ivf ;>
Tak w luxmedzie robię USG 11-13tygodnia, mamy dwóch lekarzy dostępnych z tym więc złapałam sobie termin a na NFZ dostałam wczoraj skierowanie od lekarki.Pisałaś ostatnio, że robisz prenatalne w luxmed i gdzieś poza luxmed, kto ci wystawił skierowanie na prenatalne na NFZ? Lekarz z kliniki? Jestem na tak wczesnym etapie, ale czuję się jak dziecko błądzące we mgle
I spokojnie, ja też nie wiem co i jak, ale wszystko Ci lekarz powie co i jak a jak nie lekarz to koleżanki z forumPisałaś ostatnio, że robisz prenatalne w luxmed i gdzieś poza luxmed, kto ci wystawił skierowanie na prenatalne na NFZ? Lekarz z kliniki? Jestem na tak wczesnym etapie, ale czuję się jak dziecko błądzące we mgle
W luxmedzie dostałam przy zakładaniu karty ciazy, a mi z kolei nie chcieli założyć karty ciazy przed ujawnieniem tętna. Okropne to było po takim czasie starań pisze podekscytowana do poloznej z wynikiem, a ona mi odpisuje, ze ciąże uznajemy dopiero od ujawnienia tętna, proszę wrócić z wynikiem i wtedy założymy. Jakby ktoś mi nóż w serce wsadził to było. Ale wystawiła mi dodatkowe skierowanie na usg chociaż, wiec coś z tego miałamPisałaś ostatnio, że robisz prenatalne w luxmed i gdzieś poza luxmed, kto ci wystawił skierowanie na prenatalne na NFZ? Lekarz z kliniki? Jestem na tak wczesnym etapie, ale czuję się jak dziecko błądzące we mgle
A mają certyfikaty FMF? W Warszawie jest chyba 8 lub 10, którzy robią prenatalne, a tylko dwóch ma certyfikaty.Tak w luxmedzie robię USG 11-13tygodnia, mamy dwóch lekarzy dostępnych z tym więc złapałam sobie termin a na NFZ dostałam wczoraj skierowanie od lekarki.
Nie wiem nie zagłębiałam się jak jest w lux, traktuje to tylko jako dodatkowy podgląd bąbla a te na NFZ jako prawdziwe badanie xDA mają certyfikaty FMF? W Warszawie jest chyba 8 lub 10, którzy robią prenatalne, a tylko dwóch ma certyfikaty.
To ja tak samo, ale mimo wszystko sprawdziłam sobie te certyfikaty i wybrałam lekarza, który je miał. Nawet jeśli podglad to wolałam mieć zrobiony przez wykwalifikowaną osobę/Nie wiem nie zagłębiałam się jak jest w lux, traktuje to tylko jako dodatkowy podgląd bąbla a te na NFZ jako prawdziwe badanie xD