reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

witam i popieram odpowiedzi dziewczyn-te objawy ktore opisalas moga wskazywac na ciaze. tak jak napisala AGNIESZKA.KK my taz mamy za soba niejeden test z jedna kraska i tez bylysmy rozczarowane,ale tak to bywa. albo zrob tet albo idz na krew albo poczeka troche i idz do gina. tyle masz opcji-i oczywiscie czekamy na wiesci z frontu:tak:;-)trzymaj sie

reklama
agnieszka.kk - tylko o czym ciekawym mam tu pisać? :-p przejrzałam ostatnie posty i nie wiem co tu dodać od siebie:confused:

Esch, dorotka - a wy znowu/już ciężarówki? :szok: Ja muszę do wakacji czekać na starania żeby nam się finansowo unormowało bo jak na razie cinko :zawstydzona/y: Ale Karola jak na razie jest takim mamutem że aż się boję jej zazdrości - jak M chce mnie przytulić to go ode mnie odpycha i mówi "moja mama!!" i się tuli do mnie. Ale po za tym na pytanie czy chce mieć siostrzyczkę albo braciszka mówi że tak, tylko nie w smak jej idzie jak jej mówimy ze jak będzie miała rodzeństwo to będzie się musiała podzielić mamusią z braciszkiem albo siostrzyczką - robi taką minę że masakra :-D:-D aż się boję mieć drugie :zawstydzona/y:

Sol u nas bylo to samo,ale powoli ustepuje--moja mama:-D

No i ............zrobilam test :) piekne dwie kreseczki :) huuurrrrra!!!!!!!
gratulacje:-)
Hej w tym wąteczku jeszcze nie pisałam, ale chętne dołączę :D
zapraszamy:-)

no rzeczywiscie watek ku zamarciu zmierza:-D:szok:
halohalo

dorotka - no do wakacji jeszcze mam nadzieje zmądrzeje i będzie ok :tak: A jak się czujesz w drugiej ciąży?

A ja sobie oglądam wózki znowu z nudów i łóżka dla Karoli szukam bo już z łóżeczka wyrasta no i trzeba je zwolnić dla drogiej dzidzi :tak: Ale jedyne miejsce gdzie znalazłam łóżko z barierkami takie jak chce to allegro bo po sklepach meblowych w Kielcach takich nie ma :dry:

reklama
dorotka - no do wakacji jeszcze mam nadzieje zmądrzeje i będzie ok :tak: A jak się czujesz w drugiej ciąży?

:dry:

wiesz ogolnie to podobnie narazie jak w pierwszej tylko teraz mam gebe wysyfioną jak nastolatka:-D,i mdlilo mnie okolo 3 tyg,a w tamtej przez 2 tyg wymiotowalam:tak:
w sumie to narazie taka roznica,a i brzuch na poczatku 3mc mam taki jak w pierwszej okolo 5mc

tyle:tak:

spokojnej nocy:-)

Do góry