reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Juz pisalam o tym w "przedstaw sie" wiec niektore z was juz czytaly :) ale postanowilam zalozyc oddzielny watek bo juz sama nie wiem jak jest.

Nie mam jeszcze potwierdzenia od lekarza, bo dopiero wybieram sie za dwa tygodnie do Polski.
Prawdopodobnie do poczacia doszlo 5/6 stycznia. moje objawy to: powiekszone piersi, bóle brzucha, brak okresu, temp.37st.C, ciagniecie w brzuchu szczegolnie jak leze na ktoryms boku, dlatego od ok 5 dni spie tylko na plecach (czego nigdy nie robilam), ok 3,4 w nocy mam pobudki i nie spie do ok7 a potem zasypiam jak kamien i spei do 9, czeste bieganie do wc, obnizoną i rozpulchnioną macice ;)
Test ciazowy zrobilam ale poniewaz mialam otwarty bo po zakupie bylam ciekawa jak wyglada wiec jakies 2 tyg polezal w otwartym opakowaniu, potem przecyztalam w internecie zeby uzyc zaraz po otwarciu, dlatego uznalam ze juz jest "niewazny" i nie zaszkodzi jak juz go zrobie.zrobilam go ok poludnia i pojawilam sie jasna rozwa kreska.Moje dolegliwosci wskazuja na ciąze,ale poniewaz test byl otwarty i mocz poludniowy to mam male obawy ze sie okaze ze to nie ciąża. Ale jak nie ciąża to co? Juz zamowialm nowe testy i niebawem przyjda i zrobie jeszcze raz jak nalezy.

wiec, co wy na to?

Ja bym poszla do sklepu i kupila test zamiast czekac na jakies z neta

Kasiu,ale po co ci pięć testów?:happy2:
Jeden wystarczy i będziesz wiedziała już teraz czy jesteś w ciąży, a resztę kupisz jak uznasz że ci są potrzebne już w Polsce.Ja bym nie wytrzymała tyle czekać.
Życzę ci aby ten test się nie mylił pozdrawiam.

Tak jest!!! Melduje sie:tak::-D Ja dzis znowu pol dnia przespalam a teraz przegryzam zupe pomidorowa sernikiem :szok::-D. Dzis moj maz pojechal do swoich rodzicow oznajmic im ze beda dziadkami.... czekam jak wroci (powinien za jakies pol godziny juz byc w domku) . Po drodze ma mi kupic kolejna moja zachcianke - golonko :szok::tak:

reklama
Do góry