reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

buzi@ku no tłumy walą :-D Mam nadzieję że i ty szybciutko się drugiego doczekasz :tak:

A ja sobie siedzę chora na antybiotyku, lekarz mnie opierdzielił że kto to widział w wakacje chorować :-p Maluch ma już 35 mm i na usg wierzgał nóżkami i rączkami że go gin zmierzyć nie mógł :-D Słodziuchny widok :-D a wczoraj był u Karoli festyn z okazji dnia taty i mamy i Karola występowała - boniu jaka dumna z niej jestem :-D Moja dwulatka radziłą sobie naprawdę dobrze w grupie starszej od siebie :-D

reklama
widzę że wraca tutaj życie i aż miło popatrzeć :-)
Sol upały to nie jest fajna pogoda dla cieżarówek ale da się przeżyć bo co innego pozostaje i zdrówka życzę :tak:
buzi@k to trzymam kciuki za sukces:tak:

u mnie będzie teraz synuś w poniedziałek ważył 2185 g i ogólnie wszystko z maluchem w porządku ja mam problemy z ciśnieniem ale póki co opanowane i śmigam jak tylko musze a Majka zapewnia mi odpowiednią ilość ruchu względem tego dotąd mi się przytyło 4 kg

Witaj Puchatko :-)
Wow tylko 4 kg to bardzo mało :tak:
Gratuluje syncia, fajnie, że będziesz miała parkę :tak: Macie już wybrane imię dla małego ???

Hej:-)
Szymonkowi wyszedł kolejny ząbek dolna lewa trójka i od dwóch dni woła, że chce kupę.

Ps. Jakby wszystkie osoby co tu zaglądają coś napisały to gwarantuję, że wątek by ruszył jak za dawnych czasów:tak:

Buziak gratulacje dla Szymonka! :tak:

Sol jak zdrowko? Mam nadzieje ze juz lepiej...

Puchatka zazdroszcze takiego wyniku... ja to az wstydze sie przyznac :/

Elzbietko juz sie nie moge doczekac tego rozpakowania. Samopoczucie super choc teraz w te upaly puchna mi nogi i wczoraj poraz pierwszy bolal mnie brzuch powyzej pepka... ale ogolnie super i gdyby nie te przejscia z pierwszego trymestru to ciaza jak marzenie :-D Moge tak chodzic caly czas :tak::-D

reklama
Do góry