pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
buziaczku gratuluję! Załapałaś się jeszcze na marzec,czy juz kwiecień?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buziaczku - gratuluję z całego serducha i życzę spokojnych i pięknych 8 miesięcy :-)
buziaczku gratuluję! Załapałaśsię jescze na marzec,czy juzkwiecień?
Buzi@k GRATULUJE!!!!!
Piekny tescior!
buzi@k Gratulacje![]()
Esch - cwaniaro już niedługo kończysz a ja ... ehh mam złe przeczucia i dobrze że idę we wtorek na usg bo się martwię - przeszły mi wszystkie dolegliwości i boję się jak nie wiem :-( Niby kole 12 tygodnia powinny wszelkie dolegliwości ustąpić a miałam tylko leciutkie mulenie i czasami skurcze a teraz ... paranoja mnie łapie chyba :-(
dorotko - ty też już na finiszu![]()
Dorotko no mam nadzieje ze szybko pozbede sie tych moich waleczkow :/
Buziak i jak testowanko?
buzi@k Gratulacje![]()
Powiedzcie mi dziewczyny, bo właśnie zaczęłam na nowo prowadzić karte obserwacji.. co oznacza dość sporo śluzu w czasie @ ?? Dziś już 5 dzień a więc to moja końcówka @, a tu czuje ciągle się leje i leje, zdziwiłam się bardzo więc raz dwa do kibelka a to nie plamienie nawet tylko śluzik ;/ Przy badaniu szyjki tylko na jej czubku krew a tak sam śluzik, niestety ciężko mi go zidentyfikować, na pewno nie jest biały tylko przejrzysty tylko ta pozostałość @ go jednak zakłóca do normalnej obserwacji. Ostatni cykl miałam 30 dniowy i owulacja wystąpiła około 15 dnia przed @, teraz nie wiem co o tym myśleć..
Buzi@k gratuluje i o fluidki prosze![]()
Buzi@k gratuluje i o fluidki prosze![]()
oj buzi@ak przeogromne gratki