reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witajcie dziewczyny:-)
Nie wiem czy Wy mnie tez pamietacie, tak wiec tylko szybciutko sie przypomne (przedstawie)
Byalm tu pare miesiecy temu.
Udalo mi sie zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Niestety moje szczescie nie trwalo dlugo.
Dlatego tz musialam odejsc. Zazdrosc wziela gore...
Zreszta do dzisiaj zagladam na temat wrzesniowych mam i ogladam brzuszki..
Aktualnie minely 3 miesiace od poronienia i znowu moge sie starac... Ruszam dokladnie za tydzien;-)
Mam nadzieje ze znowu mnie przyjmiecie do swojego grona...

Malapralinko dla mnie pozostaniesz w serduszku wrzesnioweczką
a i trzymam kciuki za dzisiejszy test i 2 kreseczki

Sol gratki

Ela hop hop:)

Dziękuje wam jeszcze raz :-D Hehe
ivi - rzyganka ani jednego nie było :-D Za to jak głodna jestem to mnie ciągnie - łasuch mały się zadomowił :-D na dodatek nie wybredny i pozwala mi wszystko jeść :-D
Elżbietko - no po plastrach łatwo poszło aż w szoku byłam bo wierzyć mi się nie chciało że w jakikolwiek sposób pomogą szczególnie patrząc jak kijowo się na nich czułam :-(
Puchatko - a tobie już niewiele zostało :-D Jak się czuje ciężarówka w taką pogodę? Bo ja chwilami wymiękam :sorry:

To wam się pochwalę moimi pociechami :-D Zaraz spadam po Karolę do przedszkola :-D

Ciii... nie schudło mi się po Karoli za dobrze :-D Ale jakoś tak się mała ułożyła że szybko mi brzusio wyskoczył bo normalnie się mieściłam w spodnie :sorry: a od 5 tygodnia już nie :-(

Oj tłumaczę nie tłumaczę co za różnica - ciężarnym się nie wypomina :-D Inna bajka że przy Karoli zaczynałam od 65 kg a teraz od 72 :-( Po porodzie chyba zacznę biegać na siłownię i fitness obok mnie :-p

Witaski:-)
Sol ja również dołączam się do gratulacji niech Kropek rośnie zdrowo :tak:
Dorotko, Puchatko dla was też gratulki :tak:
Mam nadzieję, że u nas z drugim będzie szybciej niż z Szymonkiem.
Mąż coś kręci nosem a ja już chce bobo ostatnio miała cichą nadzieje, że się udało ale niestety nie zachodzę:baffled: od jednego razu bez zabezpieczenia i musimy trochę się napracować :rofl2:

reklama
Do góry