reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witam - my po-weselnie :laugh2: Bawiłam się super, nogi nawet nie bolą, nikt mnie nie podeptał. Wróciliśmy o 2.05 ale już byliśmy zmęczeni trochę a ja tęskniłam za moja myszką bardzo :-p

Karola nadal gorączkuje i nie wiem co mam o tym myśleć. Gardło ma czyste, kataru brak tylko coś jeść nie bardzo chce, ale kto chce jeść jak ma gorączkę?:sorry: To chyba jednak te zęby wredne :wściekła/y:

Idę sprawdzać resztę i wypalać płytki z bajkami dla Karolci ;-)

reklama
Witam wietrznie :baffled:...wrrrr....

Esch...o ty bestio, zazdraszczam ci tego wolnego :-p ale to tak pozytywnie :tak:

Sol...ja zawsze gdy jest gorączka a nie ma objawów podejrzewam układ moczowy, radzę zrobić badanie moczu...

Czytam tak o staraniach, o tym kiedy w którym miesiącu i dzinie się czuje bo ja tak nie mam :sorry:....chyba wyczerpał mi sie instynkt macierzyński :eek:

Moniś wiesz mi chyba narazie też choc miała powtorne ciśneinei ale narazie mi jest dobrze :-)

choc nie ukrywam jakby latały mi po domu dzieciaczki..trojka czy dwójka byłabym najszczesliwsza

Ja zawsze zakładałam że będę mieć trójke dzieci :-)....hmmm....chyba się zapędziłam :sorry: No nic--> zapewne życie zweryfikuje wszystko :tak:

My mamy podejrzenia o zęby bo Karola nas gryzie i nie daje sobie dotknąć buzi w ogóle. Jak się urazi łyżeczką w dziąsełko to po prostu wyje do księżyca. mam w domu małego wyjca :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: od którego mnie już głowa boli!!!

na dodatek miałam dzisiaj spięcie z moimi: siostra,szwagrem,matką ! I jedyne co mogę powiedzieć to to że moja rodzina jest pop....na i to gorzej niż można zakładać :crazy::eek: A najgorsze jest to że w środku tej paranoi wychowuje się moja siostrzenica :-( i to ona jest przez tych idi..w wychowywana :angry::angry::angry:

Idę bo zacznę bluzgać :wściekła/y:

Sol - uszy do góry :) z rodziną najlepiej na zdjęciach ;) a i niech ten ból Karolci szybko minie! bo wam uszy odpadną ;-)

witam po tygodniowym lenistwie na wsi u rodziców :tak::-D:tak: kolejna powtorka w lipcu ......

Ivi, przytulam ....:sorry2:

u mnie najprawdopodobniej będzie drugi synek... lekarz nie bardzo chciał zdradzic płeć bo nie był pewien, ale tak mu sie wydaje, potwierdzenie dopiero 25 maja ................. a ogólnie dzidzia rosnie zdrowo :tak: pomachała dzisiaj ślicznie rączka i nie bardzo dała sie zbadać tak sie wierciła, choc qurcze ja jeszcze jakos tego nie czuję :tak: całe szczęście, że to widziałam, bo chyba bym nie uwierzyła, że wszystko OK :tak: i musze sie oszczędzać, bo mam miękką szyjke, jest zamknieta, ale fizyczny wysiłek odpada, jak bedzie cos niepokojącego to od czerwca ide na L4 :tak: prace mam spokojna i za biurkiem wiec jeszcze ten miesiąc sobie popracuje, ale musze sie pilnowac szczególnie z małym i go nie podnosic i bawić sie mniej intensywnie :tak:

pozdrawiam Was serdecznie :cool2:

Witajcie,

Jakos jeszcze musze wytrzymac ten dzien i mam wolne... w pracy pojawie sie dopiero w poniedzialek!!!! Juuupppiii!!!! :-D

Monika a Ty kiedy planujesz jakies wolne?? Ja mam jeszcze kilka dni urlopu z 2008 roku wiec czas go wykorzystac :tak:

Sol bidulka tak sie meczy z tymi zebiskami..... a zadne zele nie pomagaja??
A z rodzina to przewaznie dobrze sie wychodzi na zdjeciu :-(

Jarzebinka odpoczywaj ile sie da :tak:

reklama
Witam :-)

Jarzębinko....cudnie ci dziudziuś rośnie :tak: Nie przemęczaj się i dbaj o was, no ale ty to wiesz ;-):-)

Monika a Ty kiedy planujesz jakies wolne??

Gdzieś we wrześniu pewnie :baffled: Z 2008 roku został mi 1 dzień urlopu zaległego -- już go odebrałam :-p
Oby ci dziś ten dzień pracy zleciał szybciutko Esch :-)

Miłego dnia!!!

Do góry