Lapis_Lazuli
Mama Ma Mi
ddd
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to teraz Ty mi smaka narobiłaśMalaga z fasolki nic nie wyszlo bo sie okazalo ze nie mialam fasolki w domu.... a jak pojechalam do sklepu to zamiast fasolki wzielma krokiety i na obiad byly krokiety z barszczem
ZapraszamMalaga ale mi smaka tymi fasolkami zrobilas... normalnie nastepnym razem wbije sie na obiad do Ciebie
;-)
Dobreeeee....hmmmm....coś mi tam świta że gdzieś, kiedys była raz MoniQa, ale jakby przez mgłe ja pamiętam![]()
Gratuluję SolA ja sobie gratuluje średniej z 5 semestrów = 4.5![]()
Gratulujęhej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?
Eluś zazdroszczę wypoczynkuhello, pozadrawiam prawie z zaświatów, czyli ze wsi podlaskiej ;-)
jestem u rodizeców i odpoczywam od męża ;-), kóry jest w stolicy, i od syna, którym zajmują sie koleżanki na podwórku ;-d.
Ja też się boję.. chociaż jak wynika z ostatnich badań jestem okazem zdrowia.. czyli wszystko przez stres, przemęczenie..Malaguś wiesz ze ja to bym już chciała..ale...
no jest ale ..musze do gina sie wybrać poklachać z nim i moze w wakację nie wiem..w każdym bądź raze bardzo sie boje...
poza tym ja wciąż karmię M..jakos cieżko mi sie rozstać z tym hihihi
Myślałam przez chwilę o tym..;-) bo lekarz już nam pozwolił się starać.. a ja mam jak zwykle mega owulacjęEsh, ivi - z doświadczenia powiem - styczeń najlepszym miesiącem na poród ;-)
DokładnieSol - uszy do góryz rodziną najlepiej na zdjęciach
![]()
ja równieżA ja pozdrawiam juz weekendowo![]()