reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witam szanowne grono :-D

Troche poczytalam co u Was, ale kiedys ( moze w wakacje hehe) nadrobie wszystko.
Przesylam moc buziaczkow dla Waszych pociech! No i dla Was.

Witajcie!

Pozdrawiam Was Kochane z przepieknej okolicy (las i woda dookola, cisza, spokoj, przepieknie ptaki spiewaja, do cywilizacji jakies 5 km :-D). Po poludniu cykne fotke to Wam wkleje :tak:

Gwiazdeczka masz duuuuzo do nadrobienia :tak:

Lapis to cos strasznie dlugo ten Wasz lot bedzie trwal. A przesuniecie czasowe wynosi chyba 8 h (czyli jak u Was jest 6 rano to u nas jest 14)... Mam nadzieje ze jednak podorz Wam minie szybko - i co najwazniejsze - bezpiecznie!!!

Monika pozdrowienia z Bachotka :tak:

Witajcie :)

ivi - strasznie mi przykro.. :((

Malaga z fasolki nic nie wyszlo bo sie okazalo ze nie mialam fasolki w domu.... a jak pojechalam do sklepu to zamiast fasolki wzielma krokiety i na obiad byly krokiety z barszczem
No to teraz Ty mi smaka narobiłaś :-p:-)

Malaga ale mi smaka tymi fasolkami zrobilas :sorry: ... normalnie nastepnym razem wbije sie na obiad do Ciebie :-D;-)
Zapraszam :D Jak tam staranka Moniqa?? :)

eeee....hmmmm....coś mi tam świta że gdzieś, kiedys była raz MoniQa, ale jakby przez mgłe ja pamiętam :-p:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:
Dobre :-D:rofl2:

A ja sobie gratuluje średniej z 5 semestrów = 4.5 :laugh2:
Gratuluję Sol :D

hej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?
Gratuluję :D

hello, pozadrawiam prawie z zaświatów :-D, czyli ze wsi podlaskiej ;-)
jestem u rodizeców i odpoczywam od męża ;-), kóry jest w stolicy, i od syna, którym zajmują sie koleżanki na podwórku ;-d.
Eluś zazdroszczę wypoczynku :) Co do testów.. w końcu dwie kreseczki się ujawnią ;))

Malaguś wiesz ze ja to bym już chciała..ale...
no jest ale ..musze do gina sie wybrać poklachać z nim i moze w wakację nie wiem..w każdym bądź raze bardzo sie boje...
poza tym ja wciąż karmię M..jakos cieżko mi sie rozstać z tym hihihi
Ja też się boję.. chociaż jak wynika z ostatnich badań jestem okazem zdrowia.. czyli wszystko przez stres, przemęczenie.. :eek:

Sol - zdrówka dla córci :)

Esh, ivi - z doświadczenia powiem - styczeń najlepszym miesiącem na poród ;-)
Myślałam przez chwilę o tym..;-) bo lekarz już nam pozwolił się starać.. a ja mam jak zwykle mega owulację :-p Ale jednak poczekamy jeszcze trochę..

Sol - uszy do góry :) z rodziną najlepiej na zdjęciach ;)
Dokładnie ;)

Witaj Gwiazdeczko :)

reklama
Do góry