reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Elzbietko tak to juz ponoc jest.... odpoczywaj i korzystaj ze nie masz chwilowo Filipka przy sobie :tak:

Sol jak goraczki w ciagu dnia nie bedzie to a pewni bym pojechala na to wesele...

reklama
Elu korzystaj..kąpiel solarium wiesz..spacer sklepy hihihi wsie dogodności jakie możesz zrobić sama niespieszac sie;-)

Zdrowia dla potrzebujących!

Miłego weekendu!!!

kochane dziękuję za dobre słowa :)
z każdym dniem jest lepiej.. choc bywają momenty że po prostu bym usiadła i pogrążyła się w płaczu .
To co Esch - kolejny miesiąc Twój, a za luty dla mnie? ;-):tak:

hehe zobaczymy :)
teraz chyba wolałabym poczekać na "po ślubie" żeby się na weselu nie denerować ze dzidzi zaszkodzę ;-)
i wcale się nie obrażę jeśli mnie wyprzedzisz:-D

Esh, ivi - z doświadczenia powiem - styczeń najlepszym miesiącem na poród ;-)

moja @ chyba wyemigrowała do afryki banany prostowac:confused2::crazy:. cycki co jakis czas pobolewają i to tyle. testy wychodzą jak zawsze:cool::sorry:

Eluś jakis dziwny przypadek jestes ale grunt że wychodzą Ci świetne dzieciaczki i drugie z pewnością też już wkrótce sie pojawi

:-) a dla mnie jaki miesiąc hmm? może wrzesien 2010?;-) jest wolny?

Witjacie,

Dzis wybieram sie ze znajomymi na Kudlacze.... rozpoczynamy sezon grillowy :-D

Ivi co ma byc to bedzie.... az jestem ciekawa jak nam to wyjdzie :-D:-)

Elzbietko styczniem tez nie pogardze (dostac taki prezent na imieniny :-):laugh2:)
A z ta Twoja @ to jakas wielka zagadka.... hmmm.....

Madziujka a co tak pozno?? My tu na razie obstawiamy styczen, luty :tak: Dolaczysz do Nas?? :-D

reklama
Do góry