reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
witam

Malaguś wiesz ze ja to bym już chciała..ale...
no jest ale ..musze do gina sie wybrać poklachać z nim i moze w wakację nie wiem..w każdym bądź raze bardzo sie boje...
poza tym ja wciąż karmię M..jakos cieżko mi sie rozstać z tym hihihi

Ivi wiesz że Cię tulam!

Pozdawiam wątek

Dzien Dobry!:tak:

A szczegolnie dobry dlatego ze juz weekend na horyzoncie:tak: a potem jeszcze tylko pon i wtorek i wybywam na przedluzony weekend :-D

O tyyyy Esch....aż tyle dobroci (urlopu) na raz??? :-p A poważnie, dobrze że odpoczniesz od swojej pracy :-):tak::-)

Hoooopppp hhhhoooopppp!!!! :baffled:

Ja wlasnie wrocilam z meczu i ide zaraz spac.... mam nadzieje ze jutro wiecej bede miala do czytania :crazy:

a ja dziś wróciłam do warszawy na wekeend.
bez Filipa.
i dzwinie mi teraz.
normalnie jestem nienormalna chyba - jest za cicho w mieszkaniu :-D i nei mam co robić:-D
w niedziele wieczorem wracam do synka :-)

reklama
Ela - niby chce się odpocząć od dziecka a jak go nie ma to tak pusto :sorry:

Moje dziecko ma wyczucie - dzisiaj idziemy na wesele do znajomych a mała zostaje z teściami u nas - tylko nie wiem czy pójdziemy bo w nocy obudziła się z płaczem rozpalona do 39,2 i nie wiem od czego ta temperatura :baffled: Jeśli od ząbków to jedziemy bo na to i tak nic nie poradzę prócz podania jej przeciwgorączkowych.Ja to trzydniówka to też nic nie poradzę i też tylko Nurofen będę mogła dać, ale boję się bo ostatnio też niby miała 3-dniówkę a okazało się parę godzin później że ma zapalenie oskrzeli. Nie wiem co mam robić - czy iść z nią do lekarza czy nie. Teraz nie gorączkuje w nocy dostała Nurofen.
Ja dzisiaj zgłupieje :tak::tak::tak::laugh2:

Do góry