reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
Brzmi jak plan 😎

reklama
Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!

Tak, zapycham jak mogę, żeby czas uciekał. Jutro właśnie idę z dzieckiem babasen żeby zobaczyć jakie postępy zrobiła bo później może lekarz zabronić basenów. Wiem że w 1 trymestrze nie wskazane. Zakładam że będzie ok, gorzej jak się nie uda. Narazie się cieszę że będzie ok i tego się trzymam

No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!
Nigdy właśnie nie bylam i korzystając ze brat teraz mieszka jadę zobaczyć. A koncert, kupiłam bilety 2 lata temu jak miałam stłuczkę samochodowa zleciało szybko. Jak ja się cieszę że wam się udało z tymi transferami. Teraz czekać na przyrost bety. Naprawdę widzę że teraz jest szczęśliwa passa, przewaga pozytywnych wiadomosci ;)

Hej dziewczyny, nie wiem czy to bezsenność czy stres ale od 5 rano spać nie mogę. Siknęłam na test ale cóż no mocz taki 4h, a nie z nocy 🫣 Ja na śpiocha wstaje do łazienki i nawet nie kontaktuje 🫣 Czy ciemnieje nie wiem ciężko ocenić, beta prawdę powie. Jak mogę marzyć to bym chciała taką koło 90 ✊✊✊

Hej dziewczyny, nie wiem czy to bezsenność czy stres ale od 5 rano spać nie mogę. Siknęłam na test ale cóż no mocz taki 4h, a nie z nocy 🫣 Ja na śpiocha wstaje do łazienki i nawet nie kontaktuje 🫣 Czy ciemnieje nie wiem ciężko ocenić, beta prawdę powie. Jak mogę marzyć to bym chciała taką koło 90 ✊✊✊
Ja to samo, nie śpię i właśnie siknęłam haha zobaczymy zaraz czy ciemnieje czy nie :D budzik ustawiony na 7.30, a jak na złość się o 5 obudziłam

Ja w sumie stwierdziłam że biorąc pod uwagę, że mocz jest 4h to kreska ciemnieje, a na pewno jest ciemniejsza w stosunku do wtorkowej 😉
U mnie też ciemnieje, zdjęcie robione po 5 minutach od wykonania :D musi być dobrze! Moja kolekcja się powiększa 😂😂😂

Załączniki

• IMG_3042.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry