reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Antila zaaaapomnialam o kapuscie!!! :-D

Elzbietka to zakupy udane! A najbardziej to mi sie podba ta delegacja... moze ja tez bede stosowala taka metode - tylko ja do galerii krakowskiej :-D

reklama
Dzień dobry :-)

Ela...rozbawiłaś mnie tą "małą 40" :-D:-D:-D

Miłego i słonecznego dnia wszystkim !!!

Dzien Dobry wszystkim :-)

Cos pochmurnie dzis u nas (przynajmniej nie zal mi ze w pracy siedze ;-)).... a wczoraj byl taki piekny dzionek....

dzień dobry :-)

u nas wiosna i piękne czyte niebo :-) - niedługo śmigamy na spacerek

i małżonek wraca z delegacji dziś :-) (trzeba koniecznie metki od zakupów eksmitowac ;-) )

Esch - to zapraszam do stolicy :-) po słonko :-)

monika3 - no naprawde mała ta 40:-D, 38 nie było, bo bym kupiła i miała powód do zgubienia kilku kg:sorry:

Dzień Dobry:-)
U nas też piękna pogoda a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:
Miałam ambitne plany porządków świątecznych, ale na planach się skończy.
Okna umyłam wczoraj i to chyba pogorszyło mój stan. Teraz szukam kogoś kto dokończy porządki za mnie:eek:
Elżbietko szybciutko odrywaj te metki:-D

U nas też piękna pogoda a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:

mnie też cos rozkłada, myślałam, że skonczy sie na katarze, a dzis juz chyba i kaszel sie przypałętał :baffled: a chorowanie z 4 latkiem to naprawde karkołomny wyczyn, on ma pełno energii a ja na nic nie mam siły ... byle do niedzieli :tak::tak::tak:

a u nas nadal wiosennie było , a w weekenn zapowiadaja najcieplejsze dni w tym sezonie wiosny :tak:

miłego wieczorku :tak:

Po poludniu tez zrobilo sie w Kraq pieknie.
Jutro nie ide do pracy - mam nadzieje ze bedzie rownie wiosennie jak dzis :tak:

Elzbietko metki wyrzucone??
A do Stolycy chetnie bym sie wybrala. Odwiedzilabym Alek i Ciebie.... ale pewnie nie szybko pojade (no chyba ze jakas delegacja mi sie trafi) :tak:

Jarzebinko to kuruj sie!!!!

a ja się kompletnie rozłożyłam:baffled:

mnie też cos rozkłada, myślałam, że skonczy sie na katarze, a dzis juz chyba i kaszel sie przypałętał :baffled:

Dołączam się do was :baffled: smaram straszliwie, w gardle mam ogień :confused2:....ale humor dopisuje bo to piatek w końcu :-)

Boję się żeby nie zarazić Amelki....wystarczy jej to że zaczęło się jakieś pylenie i łzawi jej oczko i ma purpurowe policzki :-(

Esch...wygląda na to że mieszkamy całkiem niedaleko od siebie -- jakieś 100 km !

Miłego piątku iiii....oby do 16 !!!

Ostatnia edycja:
Kobitki a co to za chorobsko sie za Was zabralo??!!
Kurujcie sie!!!

Witam wszystkie!

Za chwile powoli zaczne zbierac sie z domu. Najpierw na kawke do sasiadki, pozniej na "magnetronik" na moja przysadke a na 13 do gina :szok:

reklama
Do góry