reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
u nas chyba wraca przeziębienie, ja czuję sie nie najlepiej a i mały tez sie zrobił smarkaty :tak: oby szybko nam przeszło

Lapisku, a u nas chyba zima wróciła, więc do wiosny troszke sobie pewnie poczekamy .....:tak: dzisiaj jest nawet biało .......

a co do garderoby to to tez będe musiała swoja troszke wymienić ......... :tak:

i ja pozdrawiam :tak::-D:tak:

Gratuluje :tak: a jak przechodzi ząbkowanie:confused:
A ciężko, choć jest silna i stara się zająć czymś innym, choć czasami wychodzi z niej mamut i wtedy z rąk nie schodzi ;-)

jARZĘBINKO JA cI CHYBA JESZCZE NIE GRATULOWAŁAM, ALE CZYNIĘ TO NINIEJSZYM:tak:Bardzo się cieszę, fluidki zapodaj tu natychmiast:-DI dbaj o się i nie o się tym bardziej:-D
Shi-a Ciebie to 100 lat nie widziałam:tak:
My mamy problemy brzuchowe i wymiotne-Maciuś nadal-już tydzień:-(.Chcialabym napisać ze rzygać mi się chce już od tych chorób ale to byłoby nie na miejscu. Po co wywoływać wilka z lasu?I tak był już dzisiaj w kuchni:sorry2:
Dobranoc;-)
Hehe, siedze na Kielcach i przygotowuje się do pisania inżynierki - myślę narazie nad tematem :tak: Kilka dni temu udało nam się doprowadzić salon do stanu używalności i wreszcie mamy mieszkanko w całości do mieszkania :tak::-D

A Karola wszystkich zachwyca wokoło że sama próbuje już stawiać kroczki, narazie jeszcze za rączki, choć przy meblach równo zasówa. Ząbki powoli idą, gada jak najęta i wogóle jest boskim stworzonkiem - sama potrafi się bawić, je wszystko (łącznie z moimi kanapkami :dry:) i nie wybrzydza, rośnie jak na drożdżach i wiem już że keidyś mnie przerośnie :-:)-D
A może za rok wznowimy staranka o drugiego bobaska jak tylko obronię inżyniera.
Uciakam zrobić sobie coś do picia i obejrzeć z mężem film ;-)

Buziaczki dla wszystkich ;-)

a ja witam poweekendowo ....... :tak::-D:tak:

pochorowałam sobie w domku przez cały weekend i można dalej funkcjonować :tak::-D:tak: a i pięknie biało za oknem

miłego dzionka :tak:

reklama
Witam.
Wyleczyłam moją prl i tsh.
W tym cyklu staranka były.
Dziś 24 dc.
Trzeci dzień pod rząd robiłam test ciążowy.
Nie wiem co o nich myśleć.
tempka cały czas na jednym poziomie od 4 dni (wcześniej mierzyłam innym termometrem), codziennie po kilka razy kłuje mnie jajnik i podbrzusze, czuje jakbym zaraz miała dostać @, piersi bolą jak zwykle przed @, mogłabym non stop spać, mam apetyt na słodkie, no i mam przeczucie, że to jest właśnie to ;)
oto moje testy w kolejności od zrobionego najwcześniej do dzisiejszego:
19luty:

20luty:

21 luty:

Co o tym sądzić?
Mam jeszcze jeden test w domu, a w poniedziałek dostane kolejne 3 pocztą od znajomej.

Do góry