reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Jarzębinko ogromniaste gratki,bardzo cię ściskam,no to teraz córeczka!!!:-):tak:

dziękuję ślicznie .... oby, oby ...... :tak:

Wczoraj byłam u mojego ginka na sprawdzonku, bo chcemy z mężusiem starać się o drugą dzidzię,przepisł mi badania hormonków i mam dać mu znać co wyjdzie.Później mam czekac do okresu i zbić ew. wys. prolaktynę bromergonem i do dzięła.:biggrin2:

to do dzieła i życzę szybkiego sukcesu II kreseczek :tak:

sreberko, a u nas też po słoneczku ani śladu i jest szaro i ponuro :baffled:

reklama
u mnie dopiero zaczyna sypać :-p

Karolcia doczekała się jedynek dolnych - wczoraj przylukałam że jej się druga przebiła przez dziąsełka :tak::-D:-( Hehe a mąż się śmiał że najpierw zacznie sama chodzić - a tu nie dość że już próbuje sama chodzić to jeszcze ząbki w prezencie :-D:-D:-D

My jako tako się już wykurowaliśmy, Karoli jeszcze tylko katarek mały został, M ból głowy i marudzenie a mi @ :crazy: i gdyby nie to ostatnie to bym skakała z radości :baffled: A tak... patrzę jak za oknem pruszy śnieg i słucham jak w pokoju obok moje dwa skarby śpią :tak:;-)

jarzebinka: dzięki zobaczymy jak to wszystko będzie, juz nie mogę się doczekać, jak coś to szybciutko dam znać, w poniedziałek odbieram wyniki z prolaktyny i progesteronu
a u nas za oknem pada śnieżek i spać mi się chce, idę zrobić sobie kawki

jARZĘBINKO JA cI CHYBA JESZCZE NIE GRATULOWAŁAM, ALE CZYNIĘ TO NINIEJSZYM:tak:Bardzo się cieszę, fluidki zapodaj tu natychmiast:-DI dbaj o się i nie o się tym bardziej:-D

My mamy problemy brzuchowe i wymiotne-Maciuś nadal-już tydzień:-(

dziękuję ślicznie :tak: i dbam o się i nie o sie też :tak:

zdrówka dla Maciusia .................... :tak:

2 byłam u lekarza i "calineczka" ma dopiero 3mm, wiec ciąża jest troszke młodsza niż myślałam :tak: kolejna wizyta 25 i wtedy powinno bić już serduszko :tak: wiec czekam ........:tak:

a fluidki bardzo proszę:

reklama
Do góry